Sháníte zimní pneu? Na PneuBoss je seženete se slevou

Share

Ještě jste nestihli přezout na zimní? Nevíte, kde koupit výhodně pneumatiky a rádi si u toho i zasoutěžíte? Tak v tom případě čtěte dál, protože toto vás bude zajímat. Představíme si totiž obchod PneuBoss a s ním i jeho výhody. A že jich není málo.
Trocha historie na úvod

Tento vládce pneu podsvětí patří pod společnost TASY s.r.o., jež je na české scéně již 25 let. PneuBoss se stará nejen o prodej pneumatik, ale také o jejich sběr, třídění a ekologické zpracování. Centrála se nachází v obci Mokrá u Brna, další provozovny byly otevírány postupně v Brně a v Praze. V roce 2003 byl zřízen mobilní pneuservis a v roce 2014 e-shop, který se stal jedním z nejznámějších ve své oblasti v celém Česku.

Zimní pneumatiky v akci

Výborným pomocníkem vám k tomu bude PneuBoss, kde najdete ty nejlepší zimní pneumatiky za bezkonkurenční ceny. A ten výběr! Skladem mají přes 50 000 kusů. Ceny začínají na 605 Kč za 1 kus, což dělá 2420 Kč za celou sadu. No řekněte, není to pecka? Navíc 99% pneumatik odesílají do 24 hodin, takže je budete mít u sebe opravdu rychle. Takové podmínky jen tak někde nenajdete, tak se běžte podívat na stránky PneuBoss a vyberte si v jejich e-shopu sadu přesně pro vás. PneuBoss nabízí řadu slev, které najdete na jednom místě třeba na portále PromoKupon.

Jak je to s přezutím?

Letnímu přezutí odzvonilo. Od 1. listopadu je povinnost mít přezuto na zimní pneumatiky, s podmínkou, že se na silnici vyskytuje sníh, led či námraza, nebo je lze očekávat. Je tedy možné za příznivého počasí a nadprůměrných teplot jezdit i v listopadu na letních a pokutě se vyhnout. Jsou ale i místa, kde dopravní značka přikazuje mít zimní přezutí celoročně. Pokud tedy ještě stále přezuto nemáte, doporučujeme tuto povinnost zbytečně neodkládat, dokud pneuservisy nebudou ještě více plné. Vyhnete se tak nepříjemnému shonu a budete mít toto nutné zlo pro letošek za sebou.

Kupte si pneumatiky a vyhrajte auto!

Ano, čtete správně. Na slevovém portálu PromoKupon jsme se dozvěděli, že PneuBoss má pro vás zajímavou soutěž, ve které můžete vyhrát osobní automobil. A jaké auto že je ve hře? Jedná se o Škodu Karoq Sportline s motorem 1,5 TSI o výkonu 110 kW s automatickou 7-stupňovou převodovkou. Podmínky soutěže jsou následující: koupíte si sadu zimních pneumatik Nokian Tyres, zaregistrujete svůj nákup a pak už jen čekáte na slosování, které proběhne 20. prosince 2020. Zapojit do soutěže se však můžete pouze do konce listopadu, proto raději moc dlouho neváhejte!

Read more

Local News