Sháníte netradiční dárek? Máme pro vás 3 žhavé tipy

Share

Už je to zase tady. Vaše partnerka má svátek či narozeniny a vy nevíte, čím byste ji mohli překvapit. Alternativ je spousta, nicméně ve spěchu často zvolíte klasiku v podobě parfému nebo květiny a vše je hotovo. Neurazíte, ale ani nepřekvapíte a příliš se nezavděčíte. I proto se začtěte do následujících řádků. Máme pro vás celkem 3 tipy na dárky, jež se vryjí do paměti jak jí, tak i vám samotnému. Nevěříte? Přesvědčíme vás o tom.

Adrenalin z tandemového seskoku

Pokud víte, že vaše partnerka miluje adrenalinové aktivity, máte jistotu, že tandemovým seskokem se stoprocentně zavděčíte. Vypěstuje si doslova závislost na adrenalinu. Vy ji při této aktivitě můžete nechat nafilmovat, anebo si záběry pořídit sám. Jak přetížení v řádu několika G, tak i následný pád po rozevření padáku a prohlížení si okolní krajiny stojí rozhodně za to.

Romantika v koši horkovzdušného balónu

Příliš nemusíte volný pád a rychlost, jíž se budete řítit směrem střemhlav dolů? Není divu, někteří lidé skutečně adrenalin tohoto typu nemusí. Romantiku vaše žena či přítelky jistě miluje. O dokonalý zážitek se dokážou postarat lety balónem. Moderní horkovzdušný balón se nafoukne a poté se s ním a také samozřejmě se zkušeným instruktorem vznesete do výšky. Poté už se necháte pouze unášet krajinou. Nikdy nevíte, na kterou stranu bude foukat vítr a co uvidíte a zažijete. Společné chvíle v balónu se jí ovšem stoprocentně vryjí do paměti.

Jednodenní letecký výlet

Tradiční lety ve velkých strojích jsou považovány za jakousi rutinní záležitost. Navíc při nich jde hlavně o transport. Menší letadlo nabídne elegantní vyhlídkové lety s nějakým zajímavým cílem. Vyrazit můžete třeba na výlet do Karlových Varů anebo leteckého muzea. To už záleží na vás, partnerce se bude nejspíše více zamlouvat první varianta. V každém případě se podívejte na leteckezazitky.cz a vyberte si sami přímo dárkový poukaz.

TIP: Kapesní řetězová pila – nordic pocket saw

Read more

Local News