Sháníte moderní a výkonnou fotopast? Vsaďte na BolyGuard BG310-M

Share

Hledáte univerzální fotopast, kterou je možné využít jak na střežení nemovitosti, tak i monitoring zvěře? V tom případě by vaší pozornosti neměla uniknout BolyGuard BG310-M. Pyšní se rychlým nastavením a skvělým výkonem.

Mimořádně jednoduché nastavení

Pryč jsou doby, kdy jste s nastavováním fotopasti museli strávit dlouhé hodiny. BolyGuard BG310-M uvedete do provozu během okamžiku. Jakmile přístroj rozbalíte, vložíte zde baterie, volitelnou SIM kartu a micro SD kartu. Následně se zaregistrujete do cloudu Molnus, který vám poslouží k rychlému a efektivnímu prohlížení pořízených fotografií. Do cloudu následně přidáte tuto fotopast a máte hotovo.

Ano, to je všechno. Žádné nastavování internetu. Fotopast BolyGuard BG310-M se totiž pyšní funkcí, která si po připojení do mobilní sítě sama stáhne veškerá potřebná data.

Skvělý poměr mezi cenou a kvalitou

Kvalita pořízených fotografií je u tohoto modelu velmi slušná. Kdybychom ji měli porovnat s konkurenčními fotopastmi, které slibují vysokou kvalitu a zároveň jsou mnohonásobně dražší, rozdíl by nebyl nijak zásadní. BolyGuard BG310-M dokáže do kapsy hravě strčit i fotopasti, které stojí přes 7 000 Kč.

Praktické příslušenství

Pokud si přístroj zakoupíte v e-shopu fotopastí, je součástí balení řada užitečného příslušenství. Za zmínku stojí zejména kvalitní solární panel, Li-Ion akumulátory, micro SD karta o velikosti až 32 GB a SIM karta.

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz.

Read more

Local News