Sháníte kolimátor pro Glock? Máme pro vás tip

Share

Patříte mezi hrdé majitele Glocku s sháníte kolimátor, díky kterému se zlepšíte ve střelbě? Máme pro vás tip na jeden model, který nabízí hned několik výhod.

Kompatibilní s Glock 19

Špičkovým kolimátorem na Glock je Holosun SCS MOS, který je kompatibilní s Glock 19. Pokud tedy vlastníte Glock 43 nebo 48, budete se muset poohlédnout po jiném modelu. 

Toto zařízení se může pochlubit velmi úsporným provozem. Odebírá totiž proud řádově v jednotkách µA při zobrazení tečky a obrazce. V tomto režimu má kolimátor vůbec největší spotřebu energie a vydrží zhruba 10 000 hodin.

Zaujme solárním panelem

Důležitým prvkem tohoto kolimátoru je bezpochyby solární panel, který je zabudován do jeho těla. Během jedné hodiny je přitom schopen do kolimátoru uložit kapacitu 100 µAh. Co to znamená v praxi? Že hodina provozu kolimátoru ve venkovních podmínkách vám vystačí na 83 hodin provozu baterie.

Automatická korekce osvětlení bodu

Zajímavou funkcí tohoto kolimátoru je také automatická korekce osvětlení bodu. Zařízení v tomto ohledu pracuje s pokročilými LED technologiemi, které dokáží perfektně rozpoznat intenzitu osvětlení před vámi.

Představte si například, že budete s kolimátorem stát na krytém místě ve střelnici a mířit ven. V tomto případě bude kolimátor schopen velmi dobře regulovat osnovu. 

Kolimátor je zároveň navržen tak, aby jeho instalace nijak nebránila viditelnosti mířidel. Zařízení lze tedy na zbraň instalovat bez dalších destiček. 

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News