Seznamte se s novinkami Holosunu pro rok 2020

Share

Holosun neustále představuje novinky pro milovníky sportovní a další střelby. Přečtěte si, s čím přichází v roce 2020 a na co se ještě v dohledné době můžeme těšit. 

Chcete ušetřit? Pořiďte si cenově výhodný set

Holosun přichází s cenově zvýhodněným setem, který ocení především vyznavači taktické střelby a lovci. Součástí je totiž velmi oblíbený otevřený kolimátor HS510C, který obdržíte včetně praktického ABS kufříku. Zároveň se můžete těšit na zvětšovací modul Holosun HM3X a spacer pod kolimátor k dosažení výšky 1/3 co-witness.

S tímto cenově zvýhodněným setem přitom můžete ušetřit až 3 000 Kč v porovnání s tím, kdybyste jednotlivé kousky kupovali samostatně.

Uzavřený mini kolimátor pro krátké i dlouhé zbraně

Další zajímavou a zároveň dlouho očekávanou novinkou je první uzavřený mini kolimátor určený pro krátké i dlouhé zbraně, který můžete pořídit ve variantě červené a zelené barvy řady ELITE

Kolimátor se pyšní uzavřenou a zároveň velmi bytelnou konstrukcí, která je zhotovena z titanu. Těšit se přitom můžete na řadu praktických vychytávek, mezi které patří například automatické zapínání a vypínání, regulace a možnost napájení prostřednictvím solárního panelu. 

Na co dalšího se můžete těšit?

Holosun nezahálí a stále vymýšlí další a další novinky. Díky tomu se v dohledné době můžete těšit například na kolimátor HS407CO V2, který nabídne nový obrazec o velikosti 8 MOA. Je přitom určený vyloženě na krátké zbraně a tedy i střelbu na kratší vzdálenosti. 

Více informací z oblasti sportovní střelby najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News