Seznamky už dávno nejsou zapovězeny. Znáte ty nejlepší?

Share

Doby, kdy se to, že jste na seznamce, tajilo, jsou již dávno ta tam. Seznamujeme se na sociálních sítích, ale pořád vyhledávanějšími jsou i seznamky.

Českých seznamek je přehršle a každá má svá specifika. Najdete mezi nimi třeba seznamky pro zralé, 30+ nebo 40+, pro lidi, kteří si ke svému manželskému vztahu hledají ještě vztah milenecký, nebo seznamky přímo erotické.

Co nevíte o českých seznamkách?

Profi seznamování na základě osobnostního testu

Největší českou seznamkou je dnes eDarling. Je to seznamka, která eviduje 450 000 svobodných zájemců a zájemkyň o seznámení. Tato profi seznamka vám vybere partnera na základě osobnostního testu. Takže neztrácíte čas seznamováním se s partnery, se kterými si prostě nesednete.

Velice speciální seznamka pro 40+

Seznamka Singles 50 je určena lidem nad 40 let. Je v ní registrováno 250 000 lidí a umožní vám vážné seznámení, nebo nalezení přátel ve zralejší věkové skupině. Ne všem nám je mezi 20 a 30, často máme závazky v podobě dětí, a právě tato seznamka nabízí skutečně seriózní seznámení.

Seznamka pro bohaté

Máte dobrý příjem a nevadí vám najít si partnerku, která ocení, že ji budete finančně rozmazlovat? RichMeetBeatiful je seznamka pro lidi s vysokým příjmem. A nejen z Čech. Registrováno jsou zde až 2 milionů členů.

Erotické seznamky

Flirt Kontakt má 950 000 členů a je největší erotickou seznamkou. Služba si zakládá na 100% anonymitě a pro ženy je zde členství zcela zdarma. Hledáte-li ale pouze sex na jednu noc, nemusíte flirtováním ztrácet čas. cDate je diskrétní seznamovací portál pro ty, kteří si chtějí prostě užít jednorázový sex.

Co dělat na prvním rande?

První rande je ideální v kavárně nebo v restauraci. Ale možná je lepší neplánovat hned čtyřhodinovou večeři, když ještě nevíte, zdali si navzájem sednete. Začněte posezením u kávy a na podruhé u večeře. Jak to dopadne večer, záleží pak jen na svolnosti vás dvou. Chcete-li se seznámit lépe, udělejte si společný prodloužený víkend. Využijte například levné letenky a zaleťte si někam po Evropě.

Read more

Local News