Sestavujete si vlastní domácí fitko? Zider vybavení vám nesmí chybět

Share

Silový trénink by neměl chybět ve sportovním repertoáru žádného muže. Díky pravidelnému posilování podpoříte své zdraví, zvýšíte sebevědomí, zpomalíte stárnutí, získáte lepší postavu a budete mít výhodu ve všech ostatních sportech. Jaké vybavení je alfou i omegou pro komplexní rozvoj síly?

Zaměřte se na komplexní cviky

Pokud vám jde opravdu o pořádnou sílu a rozvoj celého těla – rozhodně se musíte zaměřovat primárně na vícekloubové cviky.

Přesně proto nesmí ve vašem domácím fitku chybět kvalitní hrazda od výrobce Zider. Právě shyb je jedním ze tří ultimátních ukazatelů síly celého těla. Tento cvik posiluje hlavně zádové svalstvo a bicepsy. Částečně se při něm zapojují i předloktí, zadní ramena, trapézy a břišní svalstvo.

Nikdo z vás samozřejmě nezapomíná na benchpress. O něm snad ani nemusíme hovořit. Určitě se při rozvoji prsního svalstva a tricepsů nezaměřujte pouze na něj. Doplňte tento druh cvičení o multifunkční bradla. S jejich pomocí budete moci provádět neméně důležité dipy, jež zatíží vaše svaly pod trochu jiným úhlem. Jiný druh zatížení šokuje svaly, takže mají nový podnět k růstu.

Upusťte páru

Štve vás šéf? Lezou vám na nervy děti? V tom případě se neobejdete bez boxovacího pytle. S jeho pomocí upustíte páru, zlepšíte svou náladu i fyzičku. A co víc, budete mít motivaci naučit se správnou techniku. Ideálním řešením je kombinace hrazdy, na kterou lze pytel pověsit. Díky tomu ušetříte spoustu místa (což se hodí zejména v panelovém bytě).

Všechny zmíněné pomůcky v mžiku pořídíte v e-shopu Zider. Nebavíme se o jakýchsi nekvalitních náhražkách pro občasné cvičení, ale spíše o poctivém železe pro náročný každodenní trénink. Tento evropský výrobce se ve svém oboru pohybuje již déle než 10 let a je známý díky svému důrazu na kvalitu.

Read more

Local News