Sehnat spolehlivého dodavatele je hračka

Share

Tržní ekonomika funguje na principu nabídky a poptávky. Problémem v tomto systému bývá avšak to, že je někdy poměrně obtížné narazit na zajímavou poptávku, nebo naopak na relevantní a vyhovující nabídku.

Tento problém se úspěšně snaží řešit epoptávka.cz, která je určená jak pro zadavatele poptávek, tak také pro dodavatele zboží nebo služeb.

Epoptávka je největší a nejúspěšnější poptávkový systém v České republice. Aktuálně jej využívá přes neuvěřitelných 237 tisíc dodavatelů z nejrůznějších koutů republiky a oborů podnikání.

Každý měsíc se ePoptávka postará o zpracování více než jedenácti tisíc poptávek, které jsou kontrovány, upravovány a předávány dodavatelům.

Finanční objem těchto poptávek většinou činí více než 6 miliard korun. ePoptávka zkrátka umožňuje poptávajícím šetřit svůj čas a peníze, a dodavatelům možnost účastnit se na atraktivních a finančně zajímavých zakázkách.

  • Zadávejte poptávky

    Poptávku je možné zadat zcela zdarma a bez závazků. Specialisté se následně postarají o její odeslání vyhovujícím dodavatelům, kteří Vám v případě zájmu zašlou svou nabídku. Výběr dodavatele poté již záleží čistě na Vás.

  • Nabízejte své zboží nebo služby

    Chtěli byste získávat kvalitní zakázky? Stačí se zaregistrovat a připravit se na pravidelné informování o relevantních zakázkách, které by Vás mohly zaujmout.

    ePoptávka.cz pro Vás neustále hledá nové a zajímavé obchodní příležitosti.

Následujte zkušenější

ePoptávka není záležitostí pouze menších firem a živnostníků. Tuto službu využívá celá řada významných tuzemských dodavatelů, jejichž jména jsou všeobecně známými pojmy. Jedná se o firmy, jako je Česká pošta, České dráhy, Hamé, Siemens, Moravia Steel a podobně. Následujte tedy tyto zkušené firmy a přidejte se i Vy.

ePoptávka.cz recenze jsou výborné a přesvědčí i Vás.

Read more

Local News