Se správně zvolenými autodoplňky svůj vůz vyšperkujete k naprosté dokonalosti

Share

Chystáte se na dovolenou ve vlastním voze? A vejdou se do něj veškeré nezbytnosti, bez nichž se při svých dnech volna neobejdete? Se správně zvolenými autodoplňky to bude hračka.

Dovolenkáři nebývají žádnými troškaři. Obzvláště chystají-li se s celou rodinkou pod stan. A k tomu třeba i na kola. Pak se samozřejmě prostorové nároky na vůz, jehož úkolem je veškerý dovolenkový arzenál na místo určení dopravit, enormně zvyšují. Naštěstí existují způsoby, jak prostory vozidla doslova nafouknout. Respektive chytře využít jeho exteriéru.

Zaměřeno na autodoplňky

Tajemstvím jsou správně zvolené autodoplňky, které vás ušetří toho, že se vaše cesta na dovolenou promění v noční můru. Tedy, že se při ní budete v prostoru pro pasažéry tísnit i s veškerou batožinou.

Střešní box, nebo kufr? Raději střešní box

Velmi praktickým zařízením, které naprosto dokonale nahradí kufr, je střešní box. Ten ovšem v závislosti na jeho objemu pojme mnohem větší množství věcí. A také se s ním díky jeho umístění na střeše vozidla velmi dobře manipuruje.

Diamant na střeše? Proč ne!

Nejmenší střešní boxy v cenách okolo tří tisíc korun mívají objem okolo 200 l. Do těch největších se toho vejde zhruba dvojnásobek. Chcete svému vozu dopřát to nejlepší, co současný trh nabízí? Pak investujte do luxusního aluminiového modelu, který je nejenže téměř nerozbitný, a tedy i nedobytný, ale také se na vašem voze bude vyjímat jako diamant.

Jak převážet kola? Jedině na nosiči kol

Jste vášnivými cyklisty? Pak byste měli investovat do praktického nosiče kol. Kola s jeho pomocí můžete převážet na střeše, na zadních dveřích či na tažném zařízení. Speciální kategorií jsou nosiče na elektrokola a na kola karbonová. Stejně tak můžete mít nosič na jedno až na čtyři kola. Co se cen týče, tak nosič na tažné zařízení, jenž pojme až čtyři kola, vás vyjde na zhruba 10 tisíc korun. Tak neváhejte. Kola bez nosiče se opravdu převážejí těžko.

Read more

Local News