Jak se OBLÉCT NA LOV: 3 tipy, kterými zaručeně zaujmete každou ženu

Share

Ať se chystáte oslovit neznámou ženu se záměrem [sem si v duchu doplňte, co s ní opravdu chcete dělat] nebo jdete na rande s někým, koho už znáte, mějte na paměti, že ženy milují vzrušení – a vzrušující muže. Nudní muži mají nudný (nebo spíš žádný) sex. A i když se později projevíte stejně zábavně jako Belmondo ve svých nejlepších filmech, ženy vždycky dají na první dojem. A ten stojí a padá s tím, co máte na sobě.

Tip #1: Husté tenisky

Pokud vám byť jen na vteřinu blesklo hlavou, že v sandálech s ponožkami nebo trekových botách nic nezkazíte, jste na velkém omylu (a pravděpodobně sám).

Ženy milují značky. A chlap se pozná podle bot. Když tohle zkombinujete, vyjde vám, že prostě potřebujete nějaký ten nadčasový, ikonický a hlavně značkový model. A nejlépe takový, v němž si pro Oscary a Emmy vykračují světové celebrity a těžkotonážní jména showbyznysu (jako třeba Pharrell Williams nebo Kanye West, kteří spojili své kroky s ). Odlesk jejich slávy a stylu pak díky značce a konkrétnímu modelu dopadne i na vás. A to chcete. Pořiďte si kvalitní sneakers!

Abyste při výběru „balicích“ křusek šli najisto, dovolíme si několik tipů na konkrétní boty. Ušetříme vám tak čas, který můžete věnovat třeba posilování nebo leštění karoserie auta, což se v přípravě na váš den D taky počítá.

Nike Air Max

Pokud jste posledních 30 let nežili jako poustevník v chatce uprostřed hlubokých lesů, určitě jste je zaregistroval. Ano, tyhle boty necudně odhalují typický vzduchový polštář, který z nich udělal ikonu mezi nadšenci do street a urban módy i mezi sportovci. Protože Nike Air Max nejsou nijak levné, vyšlete jasný signál, že na to máte. A že na prvním rande svou vyvolenou nenecháte zaplatit půlku účtu (fuj!).

Nike Lunar Force Duckboot

Tyhle masivní vodotěsné kotníkové sneakers užijete za chladnějšího počasí i během deštivých dnů. Nepřehlédnutelný design vám dovolí vystoupit z davu, ať se vydáte na lov na diskotéku, do nákupního centra nebo třeba do parku mezi pejskařky. Stejně jako výše zmíněné airmaxy mají i duckbooty vzduchovou jednotku zajišťující pohodlné odpružení. Ano, bude se vám v nich příjemně „pérovat“ (na co vy ale hned nemyslíte!).

adidas Superstar

Minimalistická, nadčasová klasika z přírodní kůže se třemi pruhy. Jasná volba pro frajery, kteří si věří – a nechtějí nic „přepísknout“. Naše doporučení: vyberte bílou variantu, ať ikonické pruhy více vyniknou. Poté prostě vyrazte ven a koste to jako kombajnista.

Puma Tsugi

I na lovu se budete cítit pohodlně v těchto neopakovatelných, prodyšných teniskách, které dávají jasnou zprávu: tenhle sameček se rád hýbe. A to nejen ve fitku, ale třeba i v posteli. Přejeme vám příjemné společné pohyby s vaší příští kořistí!

Tip #2: Kšiltovka

 Co milují holky více než kšiltovky? Týpky, kteří je nosí. Naskočte na módní vlnu „snapbacks“ (tak se těm kšiltovkám říká) a pořiďte si tuhle stylovou nezbytnost, ať už vaši hlavu zdobí dlouhé lokny nebo ji máte holou jako mimino (a Bruce Willis). Kšiltovka New Era patří k povinné výbavě každého samce.

Tip #3: Výrazné trenky

 Slipy dnes sice hrdě nosí i globální hrdinové ženských erotických snů typu Ronalda nebo Roberta Pattinsona, nicméně když se zeptáte samotných žen a dívek, jednoznačně upřednostňují muže vybavené trenkami a boxerkami. A čím výraznějšími, tím lépe. Kromě toho, že jsou trenky a boxerky díky volnějšímu střihu šetrné k vašemu „rodinnému stříbru“, můžete díky nim dát v tu pravou chvíli najevo i svůj vkus a smysl pro humor. Co byste řekl třeba na trenky s potiskem  víček od piva, Supermanem, patronami nebo rovnou ženskými zadečky? Pamatujte, že smysl pro humor je jedním z klíčů nejen k ženským srdcím, ale i těm oblastem o několik decimetrů níže.

Věříme, že i díky našim tipům bude váš příští lov úspěšný. Štěstí přece přeje připraveným.

Read more

Local News