Sada nožů pro kuchaře

Share

Pravděpodobně každý amatérský i profesionální kuchař na otázku „Co je základem každého vaření?“ odpoví kvalitní suroviny, bez kterých nelze uvařit kvalitní jídlo. Stejně důležité jako kvalitní suroviny jsou, ale i kvalitní kuchyňské nože, kterými se suroviny krájejí na požadované rozměry bez poškození struktury a ztráty vitamínů obsažených ve šťávě. Byla by velká škoda kvalitní vstupní surovinu poškodit a degradovat nekvalitním nožem.

Sady nožů XinZuo

Prémiové kuchyňské sady nožů vyvíjí a vyrábí tradiční výrobce nožů XinZuo v čínském městě nožů Yangjiang. Při výrobě nožů kombinuje moderní technologie s tradiční ruční prací místních mistrů, jejichž umění je ve městě Yangjiang předáváno z generace na generaci. Každý nůž XinZuo je jedinečný právě díky lidské práci, například v podobě ručního opracování čepele. Nejlepší sada nožů XinZuo je vyrobena z prémiové damaškové oceli. Cenově dostupnější jsou sady nožů z německé oceli. Všechny typy nožů mají kvalitní dřevěnou rukojeť, která odolává degradaci, kterou lze pozorovat po krátké době u levných nožů v podobě praskání rukojeti. Zajímá vás detailnější historie výrobce XinZuo a jaký je postup při výrobě nožů od nákresu po zabalení? Navštivte specializované stránky s touto tématikou: vyroba.xinzuo.cz.

Sada kuchařských nožů v obchodě XinZuo.cz

V oficiálním internetovém obchodě XinZuo.cz je dostupných více jak deset sad nožů, ze kterých si vybere každý. V nabídce jsou sady nožů z damaškové i německé oceli. Sady se liší obsaženými noži, přičemž velmi oblíbené jsou japonské sady nožů, které obsahují japonské typy nožů, včetně nožů Santoku a Gyuto. Ve vybraných sadách naleznete i speciální a u nás velmi netradiční univerzální čínský nůž TAO, který se svým vzhledem na první pohled podobá useknuté spodní části meče.

Ve většině sad nožů pro kuchaře se nachází i kvalitní dřevěný klasický zasouvací stojánek či moderní dřevěný stojánek na nože s magnetickým úchytem. U vybraných sad navíc naleznete i univerzální nůžky na porcování drůbeže, které mohou sloužit i jako louskáček na ořechy či škrabka. Sady nožů jsou dárkově zabaleny v elegantních krabicích, ve kterých jsou vhodné i jako dárek při mnoha situacích.

Read more

Local News