Rozšiřte své služby o moderní automyčku

Share

Rádi byste dříve, než k Vám začnou jezdit řidiči na výměnu pneumatiky, rozšířili ve Vašem pneuservisu služby o mytí vozidel v automyčkách? Automyčka není vhodnou investicí pouze pro benzínové pumpy, ale také pro společnosti s vlastním rozsáhlým vozovým parkem, nákupní centra či pneuservisy. Prodej samoobslužných automyček je na vzestup, proto nemarnětě a pořiďte je také Vy.

Co nabízí automyčky BKF CarWash?

Automyčky značky BKF CarWash přináší výhody, jak majitelům služebních vozů, tak majitelům soukromých vozidel. Majitelé služebních vozů mohou používat BKF věrnostní program. Tento věrnostní program funguje rychle a jednoduše. Veškeré náležitosti spojené s tímto věrnostním program lze navíc spravovat přes internet. Věrnostní program umožňuje dobití BKF karty snadno a rychle přes webový prohlížeč na internetových stránkách bkfcarwash.cz. Společnost BKF CarWash jako jediná firma na trhu mytí aut nabízí tuto možnost. Díky BKF věrnostnímu programu mohou klienti používat nejkomplexnější nabídku platebního systému pro platby za mytí aut. Majitelé služebních aut, stejně jako soukromí majitelé se mohou těšit také uplatnění bezhotovostní platby. V západní Evropě je tato možnost naprostou samozřejmostí a společnost BKF CarWash přináší tuto službu také do našich končin. Opomenout nelze ani službu vzdálené správy automyčky a dohled přes internet.

Jak zjistit, zda právě automyčky BKF CarWash jsou ideálním řešením pro Vás?

Právě díky automyčkách společnosti BKF CarWash můžete klientům poskytnout komfortní služby na vysoké úrovni. Dříve než se však rozhodnete pro koupi těchto modulárních mycích boxů, měli byste si promyslet parametry týkající se nalezení místa a jeho atraktivnosti. Důležité je také zvolit dostatečný prostor. Všechny tyto náležitosti Vám pomohou rozhodnout se, zda právě automyčky společnosti BKF CarWash jsou ty, které chcete pořídit.

Read more

Local News