Robotické vysavače – Potěší nejen vaší kočku!

Share

Máte doma lenivou kočku, která celý den jen spí a jí? Zabavte ji a ukliďte zároveň svou domácnost – zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Každá moderní domácnost dnes vlastní robotický automatický vysavač, který sám jezdí po domě a vyčistí všechny typy podlah.

Je jedno, jestli doma máte dlaždice, koberce, dřevo, lino nebo tak nějak od každého něco, protože všechny tyto povrchy potřebují uklízet a o to se spolehlivě postará právě robotický vysavač. I když se může zdát, že je to „malý chlapík“, právě jeho velikost je jeho eso v rukávu.

Snadno se vejde i do menších prostor a s jeho skladováním nejsou vůbec žádné starosti. Navíc je dostatečně velký na to, aby se na něm povozila vše kočka a alespoň trochu se zabavila. Robotický vysavač je jednoduše nezmar, který si nedá pokoj, dokud váš domov nebude zářit čistotou. A co je bonus, vy u toho vůbec nemusíte být.

Na robotickém vysavači nešetřete

Výhodou robotických vysavačů je, že je prostě zapnete, než půjdete do práce a odpoledne se vrátíte domů do uklizeného prostředí a k unavené kočce, která si celý den hrála a vozila se. Aby se toto stalo skutečností, při výběru rozhodně nešetřete svou peněženku a pokud chcete skutečně dobrého pomocníka při vysávání, investujte do něho.

Vaše finance se vám zanedlouho několikanásobně vrátí, ale pokud vezmete zavděk levnějším modelem, nedivte se, že nezvládne úplně všechno. Od ceny se odvíjí například to, jak si pořídí s překážkami v místnosti, zda-li do nich drcne nebo je elegantně objede, potom také jak velký je jeho sběrný koš. Většina robotických vysavačů má jen malý košík, do kterého se toho moc nevejde a je tedy potřeba ho často měnit.

A ačkoliv si poradí s každou podlahou, mnohem lépe jim svědčí hladké povrchy, které se budou po vašem návratu z práce lesknout čistotou.

Read more

Local News