Pusťte se do rekonstrukce koupelny a ušetřete díky výprodeji

Share

Pokud plánujete rekonstrukci koupelny, protože vám současná nevyhovuje ani dispozičně, ani vzhledově, potom pravděpodobně hledáte různé slevové akce na obklady, dlažby a další koupelnové vybavení. Současný trh je vskutku rozmanitý, přičemž vybrat si můžete, zda nakoupíte veškerý materiál a nábytek v kamenné prodejně, nebo se raději obrátíte na internetový obchod s atraktivnější cenovou politikou. V případě, že se rozhodnete pro druhou zmíněnou variantu, máme pro vás skvělý tip, kde na vás čekají výprodeje.

Výprodej obkladů a dlažeb

Základem každé koupelny jsou obklady a dlažby, které jsou voděodolné. Trendy se mění i v natolik specifické oblasti, a proto vás zřejmě zajímá, jaké obklady a dlažby zvolit, aby byla koupelna nadčasová a líbila se vám klidně i po pěti letech. Ideální v takovém případě jsou odstíny šedé, které můžete perfektně sladit s jakkoliv barevnými doplňky. Podívejte se na výprodej obkladů a dlažeb, kde najdete nejen šedé barvy, ale klidně i červené, béžové či bílé varianty.

Výprodej vodovodních baterií

Jestliže se vám nezamlouvají ani vodovodní baterie, které byly v původní koupelně, máte možnost za skvělé ceny koupit nové, a to jak k umyvadlu, tak i vaně či sprchovému koutu. Výprodej vodovodních baterií láká na slevy ve výši několika desítek procent. Zůstávat nemusíte u chromové klasiky, neboť k dostání jsou i baterie v tmavším provedení.

Výprodej koupelnového nábytku

Zútulněte koupelnu elegantním nábytkem. Záleží na tom, jak velkou máte koupelnu, ovšem najít se dají i alternativy do stísněných prostorů. Výprodej koupelnového nábytku vás potěší, protože třeba za skříňku pod umyvadlo můžete ušetřit klidně i necelých 70 %, což se vyplatí, nemyslíte?

Proměňte svou fádní koupelnu v relaxační místo, kam se uchýlíte po náročném pracovním dni.

Read more

Local News