Půjčka bez doložení příjmu už v dřívější podobě vlastně nefunguje

Share

Chtěli jste si půjčit peníze, aniž byste dokládali pravidelný příjem? To, co šlo dříve jen za protihodnotu v podobě velmi vysokých úroků, dnes nejde už ani omylem. Nová legislativa už neumožní, aby se zájemce o půjčku dostal nějak snadno do dluhové pasti, ze které již takřka není cesty zpět.

Nebojte se jednat, půjčka bez doložení příjmů je hned vyřešená

Máte o všem opravdu jasno? Kolik si chcete půjčit a na jak dlouhé období by to mělo být? V takovém případě můžete ihned jednat, protože v cestě nestojí vlastně žádná překážka. Minimum dokumentů doložíte i v roce 2017 nebo 2018, dá se říci, že půjčit si po internetu je stále velmi snadné. Bude ale důležité, a to i v případě nebankovních společností, prokázat se potřebným doložením příjmu. Může jít o výměr důchodu, práci na DPP, příjmy z podnikatelské činnosti. Prostě cokoliv, co generuje pravidelný příjem!

Administrativy je zde stále minimum, není se proto čeho obávat

Ačkoliv se zákony už před pár měsíci změnily, nedá se říci, že se výrazně promítly do celkového obrazu nebankovního trhu s půjčkami. Stále jde o velmi atraktivní nabídky, jejichž vyřízení nezabere příliš velkou porci času, což je v případě, že na peníze opravdu spěcháte, více než důležité. Vše je zcela bez rizika a diskrétní, není proto důvod ani k těm nejmenším obavám. Nikdo ve vašem nejbližším okolí se nedozví, že si půjčujete peníze – tato informace je nanejvýš důvěrná. To, že půjčka bez doložení příjmu již není možná, samozřejmě vůbec neznamená, že svět nebankovních úvěrů přijde o všechny své výhody…

Nemusíte čekat, po vyplnění formuláře je převod financí otázkou minut

V každém případě, peníze se převedou prakticky ihned. Doložíte číslo občanského průkazu, základní kontaktní údaje a pravidelný příjem, napíšete do kontaktního formuláře i číslo účtu vaší banky a převod peněz je pak otázkou pár okamžiků. Skutečně, nic složitého ani pro seniory nebo lidi, kteří s internetem nemají příliš zkušeností. Bude to vše totiž jen o několika málo kliknutích myši.

Výhodou moderní doby jsou i doplňkové služby, mezi které se řadí například pojištění schopnosti splácet. Do cesty může vejít leccos, nutnost pořídit okamžitě nějaký elektrospotřebič, uhradit nedoplatek za odběr plynu, prostě cokoliv – nikdy nevíte, co se může stát. Kritickou situaci zažehnáte právě tím, že budete pojištěni. Potom pojišťovna zaplatí několik měsíčních splátek za vás a dostanete dobu, ve které se pokusíte dát situaci znovu do normálu. Nestrachujte se proto předčasně, nastanou-li problémy, budou mít samozřejmě adekvátní řešení.

Existují ale i další výhody, dnešní svět půjček má celou řadu alternativ

Půjčit si oproti potvrzení o příjmu je dnes vlastně jediná možnost, jak získat zajímavou úrokovou sazbu. Samozřejmě, můžete poprosit i někoho z rodiny, přátele a známé, ale tento proces bude poměrně zdlouhavý a jistě bude lepší jít standardní cestou. Informace o půjčce se navíc nerozšíří nikam do okolí. Zejména na venkově nebo v oblasti maloměsta tohle rozhodně potěší, že?

Obejdete se zcela bez osobního jednání, vše se odehraje přes internet, s výší měsíční splátky je možné hýbat podle potřeby. Takže co si ještě přát více? Nezáleží také, nač si vlastně půjčujete, to je zcela vaše interní záležitost. Nemusíte se proto zpovídat z důvodu půjčky, stačí jen, když doložíte pravidelný příjem. Nebankovní poskytovatel prostě potřebuje vědět, že máte z čeho splácet, nic víc už tu vlastně není tak důležité. To, že půjčka bez doložení příjmu již není možná, vůbec nenaznačuje, že byste na peníze měli čekat třeba i několik dní.

Read more

Local News