Pryč s ukňouránkem!

Share

Ještě než začneš číst tyto řádky, měl by sis položit jednu jedinou otázku. Jsi ukňouránek? Nevíš jak to poznat? Už jen ten fakt, že na tuto otázku nedokážeš odpovědět tvrdým NE naznačuje, že mezi ukňouránky patříš.

Dalším poznávacím znamením může být ten fakt, že jsi již delší dobu neměl ženu, i přesto, že se se svými nej kámoškami vidíš téměř každý den. Dále se ukňouránek pozná podle hladké tvářičky, jemných ruček a vyhýbání se jakémukoliv kontaktu s nepříjemností v podobě mezilidského, kulturního či environmentální konfliktu. Zkrátka ukňouránek je chlap, kterého by jiní chlapem nikdy neoznačili.
Pokud jsi právě teď s hrůzou zjistil, že jsi asi ukňouránek, nevolej hned mamce, nebo nej kámojdě! Vzpamatuj se a začni dodržovat aspoň pár pravidel, které z tebe v očích ostatních udělají pořádného chlapa.

Za prvé, pokud jsi s holkou někde venku, a objednáváš drink, vždy si objednej nějaké mužské pití. To že ti chutná piňakoláda s paraplíčkem je sice fajn, ale asi se budeš muset rozhodnout mezi ocucáváním brček sladkých koktejlů, nebo ocucáváním něčeho trochu jiného. Při placení drinku vždy nechávej pořádné dýško. Ať ta holka vidí, že na to máš, a pokud si toho nevšimne holka, tak barmanka určitě.
Nikdy neplať u holiče sumu větší, než je třetina částky, kterou tam nechávají ženské. Pokud jdeš s kamarády na večeři, můžeš se zeptat jak co ostatním chutná, ale nikdy se jim nezačni nimrat v talíři a ochutnávat. Pokud chceš udělat dojem na svého kamaráda, nikdy se ho neptej, jak se cítí! Tahle otázka může padnout, ale jen pokud jste oba přežili přestřelku, nebo pád letadla. Jindy ne!
Pokud máš o kamarády nouzi a nemáš ani ty nej kmošky, najdi si je! Choď na večírky a přátele si udělej. Později choď alespoň na polovinu událostí, na které jsi pozván. Dalším důležitým faktem je to, jak se oblékáš, neboj se ukázat neoholenou hruď, nebo potrhané kalhoty. Nedbej tolik na holení a nos baťoh, do kterého se vejde minimálně horolezecké lano a cepín. Všechny ostatní bágly jsou jen kabelky. A na závěr. Nezatajuj, že se díváš na porno. Stejně je všem jasné, že ho sleduješ. Jenom prosím tě neprozrazuj, jak často to děláš. Některé by to mohlo možná i vyděsit a začali by se na tebe dívat trochu jinak.
Takže se seber a začni měnit svůj život, protože ukňouránka nemá nikdo rád, snad kromě tvé mámy, ta tě bude mít ráda vždycky.

Read more

Local News