Pronájem stavební buňky lze zařídit lehce a na klíč

Share

Máte problém se zázemím na staveništi či na akci? Potřebujete dočasnou kancelář, prodejní stánek, obytný prostor navíc v rekreačním zařízení, případně venkovní zázemí ve vzdělávacím zařízení? To je jen pár možností, kdy se vám bude hodit stavební buňka.

Pronájem stavební buňky se hodí pro objekty přechodného, ale i trvalého použití. Firma ORANGE – prostorová řešení na svém webu Mobilnibunky.cz nabízí službu pronájmu stavebních buněk, které jsou vhodné pro celé množství využití: zařízení staveniště, kanceláře, sociální zařízení, šatny, sklady, jídelny, prodejní stánky a prostory, výstavní a veletržní stánky, směnárny, bankovní budovy, ubytovny, rekreační objekty, hotely, školy, školky.

TIP: Stavební buňky se hodí i jako obytné kontejnery.

Firma se chlubí přístupem: Zavolejte, přivezeme, postavíme

Díky tomu můžete mít potřebné zázemí zcela na klíč. A proč je stavební buňka, či chcete-li obytný kontejner, tak výhodným? Celý proces, od vašeho pronajmutí si mobilního objektu až po jeho postavení na požadované místo, je velice rychlý. Jednoduché je tedy pořízení – pronájem buňky, i její výstavba. Tu pro vás zrealizuje přímo firma, která vám buňku pronajímá.

Kontejnery a buňky mají řadu výhod

Stavební buňky a mobilní kontejnery jsou levným řešením pro řadu situací. Navíc jsou velice variabilní, nejen pokud jde o možnosti použití. Buňky jde různě spojovat do větších objektů, jsou navíc mobilní, a tak dokážete poměrně snadno v případě potřeby měnit i jejich polohu.

Rychlost, s jakou dokázaly být buňky k dispozici, prokázaly i v době koronaviru. Staly se rychlým řešením pro zřízení míst pro odběr vzorků k testování na koronavirus.

S vybavením i bez

Pronajmout si lze samotné stavební buňky, ale k dispozici je též pronájem vybavení. Vyberete si kovový stůl, židle, kontejnery se zásuvkami, šatní kovové skříně, policové regály, ale též minikuchyňku či chladničku.

Read more

Local News