Pronájem nemovitostí je v poslední době na vzestupu

Share

V současnosti je získání vlastního bydlení čím dál obtížnější, pokud nedisponujete dostatečným množstvím finančních prostředků. Většina lidí z toho důvodu musí žádat o pomoc úvěrové společnosti, nebo si berou hypotéky. Kvůli přísným podmínkám jsou ovšem hypotéky pro leckoho nedosažitelné.

Zaměřeno na hlavní město

Na kolik vás vyjde pronájem bytu 2+1 Praha 5? Stejně jako u jiných pronájmů je pro určení ceny rozhodující lokalita, velikost bytu a jeho vybavenost. Nájemné bytové jednotky o velikosti 50-65 m2 se pohybuje v rozmezí 13 000-17 000 Kč. Za byty o výměře přesahující 70 m2 zaplatíte 20 000 Kč a více. Kromě nájemného se rovněž zajímejte o výši měsíčních poplatků za energie. Téměř ve všech případech je vyžadována též kauce v rozmezí 1-3 nájmů. Ta vám bude po skončení pronájmu vrácena. O případné škody bude tato kauce ponížena.

Bydlení v Hanáckých Athénách

Pronájem Kroměříž je velmi vyhledávanou lokalitou, neboť toto město ve Zlínském kraji je doslova prodchnuté historickými památkami a kulturním životem. Právě kvůli tomu se mu často přezdívá Hanácké Athény. Co se týče pronájmu, naleznete zde byty o dispozicích 1+kk až 3+1. Ceny nájemného se pohybují v rozmezí 6 000–17 000 Kč za měsíc. Posuneme-li se na východ, nachází se zde nemovitosti a reality Valašské Meziříčí. V této lokalitě patří k poptávaným městům Vsetín a Rožnov pod Radhoštěm.

Pronajměte si chatu na dovolenou

Chcete si užít prodloužený víkend či dovolenou v Jižních Čechách? Využijte pronájem chat a chalup Lipno. Odtud je to kousek do jednoho z nejkrásnějších měst ČR, kterým je Český Krumlov. Lipno nabízí nespočet sportovního a turistického vyžití a současně je ideálním výchozím bodem pro pořádání výletů. Pronajmout si tu můžete kompletně celý rodinný dům, chalupu, chatu, dřevostavbu, zemědělskou usedlost atd.

Read more

Local News