5 důvodů, proč si pronajmout auto

Share

Pronájem vozidla je běžnou praxí řidičů, kteří své vlastní auto nemají a ani ho nechtějí, protože pro ně znamená finanční přítěž nejen z pohledu nákupu, ale i dalších s tím spojených výdajů (pravidelné servisování, pojištění, pneu apod.). Pronajmutí je příjemná varianta toho, jak využívat výhod osobního vozu bez starostí.

V České republice není pronajímání vozu žádnou novinkou, naopak jde službu s dlouhou tradicí. Možnost půjčení si vozu jakékoliv značky, velikosti, výkonu, to je lákadlo, kterému jen málokterý motorista odolá.

Pronajmutí se stalo běžnou součástí života nejen ve městě, nýbrž i na dovolené. 

Říkáte si, že pocitu vlastnění auta se nic nevyrovná? Dáme vám několik důvodů, proč je pronajmutí automobilu dobrým nápadem.

Vydat se na road trip

Život ve městě je bez auta možný i snadný, pravidelné spoje městské dopravy dávají možnost dostat se do centra i zpět. Ale, co když si chcete denní rutinu z práce do práce zpestřit víkendovým výletem s rodinou či přáteli? v takové situaci se lze jen těžko spoléhat na autobusy. A právě v takovém případě jsou vám služby půjčovny aut k dispozici. Vybrat si vůz pro pohodlné dopravení všech vašich blízkých a s velkým úložným prostorem, který pojme všechny zavazadla, to je příjemné ne. Navíc si lze zvolit auto s nízkou spotřebou, aby vás výlet nevyšel tak draho.

Zapůsobit na rande

Jak zapůsobit a udělat dobrý dojem na prvním rande? Nejen výběr správné restaurace je důležitý! Pokud se podnik nenachází zrovna v centru, rozhodně zapomeňte na cestu metrem, vaše šance by tak mohli rapidně klesnout. Připravte se na schůzku stylově, autopůjčovna vám nabídne pestrý vozový park, kde najdete auto k vhodné reprezentaci. Rozhodně se vyplatí dát pár korun navíc a přijet pro svou holku luxusním vozem.

Dovolená v pohodě

Znáte to, přijede na hotel a už po první procházce po okolí už nemáte, co dělat. Možností je půjčení se vozu, které vám nejen usnadní cestu a převoz všech kufrů, ale také vám nabídne možnost projet všechny atraktivní místa dané lokality. Užijte si dlouho plánovanou dovolenou v pohodlí a bez stresu.

Pracovní cesta i dojíždění do práce

Další samostatnou kapitolou je cestování do práce nebo služební cesty. Pokud si z finančních důvodů nemůžete nebo prostě nechcete auto pořizovat, můžete každý den slýchat posměšky od svých kolegů, nebo začít využívat pronajmutí auta. Získáte tím více, než myslíte. Samozřejmostí je časová nezávislost, už žádné obavy z toho, že vám autobus ujede. Také vaše sebevědomí nebude tolik trpět, když budete vystupovat z luxusního auta namísto z tramvaje. Pracovní cesty už nebudou nutným zlem, ale programem, na který se budete těšit. Díky půjčenému autu se na místo dopravíte rychle, pohodlně a bez stresu. Ušetříte čas, budete odpočatý a při své prezentaci nebo školení uděláte dojem.

Denní povinnosti v poklidu

Půjčené auto nezatíží váš rozpočet, přesto vám však výrazně usnadní každodenní život. Vaše partnerka se nebudete muset tahat s těžkým nákupem, děti zvládnout více koníčků a vy získáte nejen spokojenější domácnost, ale také více času sám pro sebe.

Read more

Local News