Prohlížečové hry, u kterých se nudit nebudete

Share

Máte v práci jenom chvilku a potřebujete se odreagovat? Přemýšlíte nad nějakým „koníčkem“, který provozovat a nezabere vám příliš času? Onlinové browser hry jsou jednou z možností. Tedy kromě nějakých bezvadných xboxů a podobných srand! Pojďme se podívat na několik prohlížečových her, které vás mohou zaujmout.

Rail Nation browser hra

Pokud máte rádi vláčky a stavitelství, je tato hra právě pro Vás! Princip je jednoduchý – nakupujete vláčky a rozšiřujete jejich DEPO, přičemž získáváte odměnu ve formě peněz nebo prestiže, o té si ale povíme později. Kromě rozšiřování DEPA rozšiřujete také banku, laboratoř nebo stavební dvůr. Rozšířit jde vše a nabíráte tím zkušenosti. K dispozici je pro začátečníky také průvodce, který Vám vysvětlí co a jak, kam kliknout, co dělat a co k čemu slouží. Dále máte k dispozici restauraci, hotel a nákupní centrum, které kromě rozšíření Vám dají i odměnu opět ve formě peněz nebo prestiže. Je tu také loterie, ve které máte k dispozici stírací los na každý den zdarma. Ve stíracím losu můžete získat například rozšíření budov zdarma nebo nákup lokomotivy. Další důležitou součástí je továrna na koleje-zde nakupujete koleje důležité pro distribuci zboží mezi jednotlivými městy, přičemž sestavujete vlakům jízdní plány, co a kam povezou. Podobná hra je GoodGame Empire přes celou obrazovku.

Za povšimnutí také stojí, že si můžete vytvořit vlastního avatara, pojmenovat si ho a vybrat mu pohlaví a také vzhled včetně oblečení.

Teď si povězme něco o odměnách. Jednou formou odměny jsou peníze. Peníze získáváte za distribuci zboží a za ně rozšiřujete budovy a nakupujete zboží. Dále jsou tu zlaté. Zlaté můžete získat od průvodce za splnění úkolu nebo si je nakoupit v obchodě. Za zlaté si můžete třeba koupit stírací los s lepším bonusem nebo s nimi obchodovat v aukcích či přednostně rozšířit budovy v rychlejším tempu. Velmi důležitým druhem odměny je prestiž. Prestiž určuje Vaše postavení v žebříčku dalších strojvedoucích, přičemž hráč s největší prestiží vyhrává. Prestiž získáte pomocí již zmíněné odměny, kterou je potřeba vyzvednout v kolonce Medaile.

Unikátní na této je hře je i to, že si můžete jednotlivé vagóny pojmenovat a lokomotivy vylepšovat-za což také dostanete další odměny. Lokomotivy je ovšem třeba udržovat stále ve formě a různě vylepšovat jejich úroveň.

Farmářem v prohlížeči

Staňte se farmářem ještě dnes! Poutavá oddechovka Good Game Big Farm z Vás udělá zkušeného farmáře. V této hře vlastníte farmu, na které pěstujete polní květiny, obilí či kukuřici. Stavíte domy a budovy a také vlastníte kurník se slepicemi, které Vám vyprodukují vajíčka. Později můžete také vyrábět produkty jako například koláče nebo muffiny a ty následně prodávat.

Svou farmu si můžete pojmenovat a mít z toho tak lepší pocit. Kromě toho ji můžete také rozšiřovat a pěstovat na ní třeba i levanduli nebo polníček a ty následně prodávat. Za každý kus práce a splnění úkolu získáte odměny a zkušenosti, které Vás po splnění určitého počtu přesunou na vyšší level. Čím vyšší level, tím více možností ke zlepšování farmy.

Za každé splnění úkolu získáte také peníze, za které nakupujete suroviny a stavíte budovy. K dispozici je i burza, která hlídá cenu zlata vůči dolaru, můžete tak nakoupit dolary za zlaťáky.

Abyste farmu úspěšně zvládli, máte k dispozici pracovníky, kteří Vám s tím rádi pomůžou. Musíte pro ně ovšem postavit obytné budovy a to buď v základním nebo luxusním provedení. Jako samozřejmost máte k dispozici průvodce, který Vám poradí a rozdá úkolu, na kterých nabíráte zkušenosti a z kterých získáváte odměny a učíte se.

Další recenze na zajímavé prohlížečové hry v odkazu, nebo i firmy GoodGame.

Read more

Local News