Prodej nemovitostí nabízí profesionál jménem PSN

Share

Současný trh s nemovitostmi je vskutku pestrý, přičemž obrovský zájem je nejen o obytné objekty, ale také o komerční prostory. Pokud tedy podnikáte a sháníte vhodnou kancelář v hlavním městě, zřejmě zjistíte, že se vám vyplatí spíše do nemovitosti investovat než si ji pronajímat. Věděli jste, že mnohdy měsíční pronájem takové kanceláře je mnohem vyšší než splátka, kterou byste zaplatili za hypotéku?

Hledáte společnost, která nabízí prodej nemovitostí? V takovém případě se obraťte na PSN s.r.o., která má ve svém portfoliu administrativní objekty a komerční prostory především v Praze a jejím blízkém okolí.

Jak probíhá koupě a prodej nemovitostí?

Nemusíte se ničeho bát. I když kupujete nemovitost prvně, společnost PSN s.r.o. vám bude po celou dobu nápomocná, navíc některé potřebné věci a dokumenty zařídí za vás. Odpadnou vám tak nějaké starosti a povinnosti, což určitě jako podnikatelé oceníte.

Stačí se podívat na nemovitosti na prodej. Nebytových jednotek je vskutku nepřeberné množství. Cena závisí na tom, o jak velké prostory se jedná, ale také, na jaké adrese se nacházejí. Pochopitelně, menší kancelář v centru metropole vás vyjde více než větší kancelářská plocha na okraji města.

Prodej komerčních nemovitostí roste

I když Česká národní banka zpřísnila podmínky pro získání hypotečních úvěrů, o prodej komerčních nemovitostí je stále nevídaný zájem. Podnikatelům se momentálně velice daří, a proto se snaží investovat do obchodních prostor. Ceny nemovitostí totiž v dlouhodobém horizontu rostou, tak vnímají koupi takové nemovitosti i jako investiční příležitost.

Podívejte se tedy do nabídky společnosti PSN s.r.o., určitě najdete i vy objekt, jenž by vám vyhovoval svou lokalitou a velikostí. Jestliže máte specifické požadavky, neváhejte se o ně podělit s PSN s.r.o., určitě společnými silami najdete nemovitost, jež naplní vaše očekávání.

Read more

Local News