Proč si pořídit vestavbu do auta?

Share

Už dávno neplatí, že cestování automobilem nedokáže poskytnou veškeré pohodlí a komfort, jaké bychom měli při jiném způsobu dopravy. A neplatí ani to, že pokud chcete v autě kempovat, musíte si pořídit karavan. I starší dodávka totiž může být skvělým místem na spaní i na cestování, když se do ní nainstaluje obytná vestavba do auta. Zároveň může vestavba do aut posloužit i v pracovním autě.

Výhody pro podnikatele

Vestavba do aut je praktickým řešením pro všechny, kdo při výkonu povolání často musí zamířit i mimo prostory firmy. Tedy například řemeslníci (zedníci, elektrikáři, malíři a podobně), kteří musí na místo určení dopravovat materiál i nářadí. Vestavba pak může sloužit jako plnohodnotná mobilní dílna. Vestavba může dokonce posloužit i jako provizorní stůl na vyplňování dokumentů nebo drobné práce.

Vestavby jsou zcela bezpečné, na rozdíl od toho, když materiál leží volně v kufru auta a při změnách směru či prudkém brždění létá z jednoho konce na druhý. Vestavby jsou vyráběné z lehkých, avšak odolných materiálů, aby automobil příliš nezatěžovaly. Jsou tvořené na míru různým typům aut, takže splní veškeré individuální potřeby. V neposlední řadě vestavbu jistě využijete i k soukromým účelům, pokud pracovním autem pojedete třeba na výlet s rodinou.

Výhody pro cestovatele

Obytné vestavby do aut poslouží všem lidem, kteří rádi a často cestují. Není třeba kvůli nim v autě nic upravovat, a přesto dodávku během pár minut promění na obytný vůz. Vestavba vás zároveň vyjde na mnohem méně peněz než nový karavan. Příslušenství si zvolíte podle toho, co budete využívat – třeba i čerpadlo pro venkovní sprchování, lednici nebo mobilní toaletu.

Základem obytné vestavby je pohodlná rozkládací matrace, na které se bez problému vyspí dva dospělí, s trochou skromnosti se sem ale vejdou i dvě děti. O spaní je tedy postaráno. Uchycení se odvíjí od modelu automobilu, nikdy ale nezabere víc než pár minut.

Read more

Local News