Proč investovat do van do kufru?

Share

Chcete svůj nový vůz maximálně ochránit? V tom případě investujte do autodoplňků, protože jenom autodoplňky dokážou automobil ochránit před nepříjemným poškozením. Otázkou však je, do jakých autodoplňků investovat. Přece jenom dnes na trhu naleznete mnoho autodoplňků, které stojí za koupi. Mezi nejpraktičtější doplňky do auta patří zejména prahové lišty, lišty na nárazník nebo loketní opěrky, ochrannou funkci však plní zejména vany do kufru.

Vany do kufru by měly být nedílnou součástí automobilu každého, kdo neustále převáží těžký náklad ve svém kufru. Právě těmto lidem může přijití vana do kufru vhod.

Při jakých situacích vany do kufru chrání zavazadlový prostor?

Je mnoho situací, během kterých vany do kufru oceníte. Oceníte ji například tehdy, kdy v kufru svého automobilu převážíte ostré nářadí, jako je například zahradní nářadí. Vany do kufru ale také oceníte v době, kdy jedete lyžovat a své lyže nepřevážíte na střeše auta, ale právě v zavazadlovém prostoru. I lyže mohou zavazadlový prostor poničit, ale díky vanám do kufru k žádnému poničení nedojde.

Jaké vany do kufru volit?

Samozřejmě i v tomto případě si můžete vybírat hned z několika provedení. Na trhu lze zakoupit gumové a plastové vany do kufru. Otázkou je, která vana do kufru je vhodnější, efektivnější a kvalitnější.

Abychom šli s pravdou ven, nelze stoprocentně říct, která vana do kufru je kvalitnější. Každá má své pro i proti. Například gumová vana do kufru je sice dražší, ale za to se přizpůsobí jakémukoliv prostoru a zaručí stabilitu převáženého nákladu. Co se týče plastových van do kufru, ty jsou zase levnější, ale méně přizpůsobivé, za to mají zvýšené okraje, které zabraňují proniknutí vody či sypkého materiálu.

Obě vany jsou snadno omyvatelné, většinou se omývají po vytáhnutí z kufru.

Read more

Local News