Proč dnešní muži ztratili koule?

Share

Hledat sex, partnerku nebo ženu po internetových seznamkách, a pak být zklamaní, že na fotce vypadala trochu „lépe“ než ve skutečnosti. Nebo seznamování v barech za stavu opilosti? Chceš změnu? Jsou tu muži, co odhalují staromódní způsob, jak se seznámit.

V jednoduchosti je úspěch

Naši rodiče a prarodiče se dost diví, jak se můžeme seznamovat, když tolik času trávíme na počítači a internetech. Nerozumí tomu, protože za jejich dob to bylo jinak: „Někdo se mi líbil, tak jsem za ní šel a dali jsme se do řeči“, říkal můj dědeček. Buď to vyšlo, nebo ne. Ženy viděly v mužích doopravdové muže, kteří mají odvahu vystoupit z davu a vzít si je. Vážily si jich a respektovaly je.

Kde dnešní muži ztratili koule?

Tohle je bohužel trend dnešní doby. Hodně k tomu přispělo to, že muži začali pracovat mimo domov a tak když přijdou z práce, jsou unavení na cokoli dalšího. Kluci ztratili vzory pravých mužů, otců. Často je tak hledají mezi svými vrstevníky, kteří se tváří sebevědomě, vytvoří partu a často to končí nešťastně. Do toho přispívá i výchova ve škole, kde jsou převážně paní učitelky. Nakonec nás zničí to, že ve školním věku, kdy máme nejvíc energie, musíme nehnutě sedět několik hodin v lavici a nezlobit. Pokud sečtu všechny tyto věci dohromady, většinu kluků to zlomí ke ztrátě hravosti, radosti, chuti zkoušet nové věci, doopravdy žít. Jejich osobnost a charisma se ztratí v hromadě pravidel a trestů.

Jde to změnit?

Ano jde! Předchozí odstavec nemá za cíl hodit vinu na naše okolí. Je dobré pochopit příčiny, ale nyní je třeba vzít zodpovědnost do svých rukou. Je to cesta, kde můžeme znovu naleznout svůj život a jeho smysl. Lektoři projektu „Seznam se s ní na ulici“ mají za cíl pomoci mužům, kteří se v této oblasti ztrácí. Jejich heslem je „Chceme dodat mužům zdravé sebevědomí, aby měli na to oslovit ženu kdykoli a kdekoli“. Sami začínali jako nesmělí kluci, kteří měli problémy se seznámit. Začali na sobě pracovat a natolik jim to změnilo život, že se rozhodli šířit dál, co se naučili. Jejich cílem je svět, kde se muži a ženy přirozeně seznamují bez pocitů studu a strachu.

Jak tedy na to?

Hlavní strategií je mít odvahu vyjádřit se tak, jak chci. „Pokud se mi nějaká žena líbí, přijdu za ní a řeknu jí, že se mi líbí a dáme se do řeči. Všechny karty tak vyložím na stůl.“ řekl Honza, jeden z lektorů. Ženy jsou překvapeny jeho upřímností a ocení to. Každá žena se chce totiž cítit chtěná a žádaná. Ve výsledku, čím víc budete upřímnější a méně skrývat svůj zájem o ní, tím budete úspěšnější. Také je potřeba znovu objevit svou osobnost a charisma. Hlavní otázkou není, co dělat (třeba na schůzce). Hlavní otázkou je, kdo jsem a jak se vyjadřuji.

Pokud máte stále pocit, že byste to nezvládli nebo nevíte jak na to, podívejte se na jejich youtube kanál, kde točí videa přímo z ulice! Případně navštivte jejich stránky, kde se dozvíte víc informací. www.seznamsenaulici.cz

Držíme palce.

 

Read more

Local News