Problémy s turbodmychadlem? Ušetřit vám může jeho repasování

Share

Jednou z nejvíce namáhaných součástí motoru je turbodmychadlo, přičemž některé jeho závady jsou způsobené špatnými řidičskými návyky, jiné zase chybou v mazací soustavě. Stejně tak se negativně na kondici turbodmychadla podepíše laxní přístup k pravidelné údržbě motoru. Pokud jste zaznamenali zvýšený hluk a pokles výkonu, je nejvyšší čas vydat se do servisu, kde se automechanik musí na turbodmychadlo podívat. V případě, že potřebuje součástka vyměnit, nabídne vám dvě možnosti. První je dražší, a tou je koupě nového turbodmychadla, druhá je levnější a žádanější, což je repasování.

Pokud se řekne repas turba, spousta majitelů automobilů si představí nekvalitní součástku, která příliš mnoho nevydrží, přitom se jedná o mylnou představu. Stejně jako na nové součástky, tak i na repas turbodmychadla dostanete záruku dva roky, tedy ne u všech firem prodávajících repasované součástky. Jednou z takových firem, která nabízí dvouletou záruku, je ProfiRepas.

Co všechno ProfiRepas nabízí?

Společnost ProfiRepas si na kvalitě svých repasovaných součástek potrpí, a tak nabízí kompletně repasovaná turbodmychadla. Při repasování vyměňuje všechny vnitřní díly turbodmychadla za nové, a tím pádem může zákazníkům nabídnout již zmíněnou dvouletou záruku. Jestliže však ani tak nevěříte repasovaným alternativám, ProfiRepas vám prodá i úplně nové součástky, a to jak na osobní, tak i nákladní či speciální vozidla.

Kompletní servis turbodmychadel

V bohatém portfoliu služeb nenajdete pouze repase turbodmychadel, ale i jejich kompletní servis. Stačí zaslat daný díl na kontrolu, tlakovou zkoušku, vyvážení, přetěsnění, kalibraci a podobně. Pokud uzná pracovník společnosti za vhodné, nabídne vám kompletní repasování. Případně můžete navštívit jedno z autorizovaných servisních středisek, kde vám pracovníci provedou i montáž a demontáž.

Read more

Local News