Připojte se ke skútrmaniakům. Víme, proč si skútr okamžitě oblíbíte!

Share

Cestování autem je pohodlné, ale jen do doby, než začnete trávit spoustu času čekáním v kolonách. Pokud to znáte až příliš dobře, možná máte nejvyšší čas na změnu dopravního prostředku. Nebojte, nebudeme vás nudit do každodenního úmoru na kole, ale co byste řekli na skútr? Vystačíte si s řidičákem pro béčko, ušetříte nemalou částku za pohonné hmoty, a navíc se proklestíte dopravní špičkou jako nic.

Jízda na skútru je snadná a bezpečná

Fakt, že jste nikdy nedrželi v rukách řídítka od motocyklu, je naprosto irelevantní. Drtivá většina lidí si se skútrem okamžitě sedne. Po pár ujetých kilometrech budete mít pocit, jako byste na tomto jednostopém dopravním prostředku drandili od dob svého dětství. Na místě není ani obava z bezohlednosti ostatních účastníků provozu – ti si na skútry zvykli a berou je jako plnohodnotné kolegy.

Skútr Kentoya VIRON 125 4T SPORT
                                            Skútr Kentoya VIRON 125 4T SPORT

 

Se skútrem budete jezdit svižně i levně

Dostat se z bodu A do bodu B v rekordně krátkém čase a přitom úsporně? Právě tyto vlastnosti dělají ze skútrů jedinečnou záležitost. Jsou hbité, dostatečně rychlé a lze je bez problémů zaparkovat i v místech, kde byste automobil nevtěsnali. A spotřeba kolem tří litrů? Lépe je na tom snad už jen elektrokolo

Který typ si vybrat? Záleží na povaze řidiče

Není skútr jako skútr. Pro pohodlné přesuny ve dvou i delší meziměstské přejezdy jsou ideální maxi skútry.

Maxi skútr Kentoya BROADWAY 125 4T
                                            Maxi skútr Kentoya BROADWAY 125 4T

Fanoušky moderního designu zase musí upoutat sportovní skútry. A najde se i něco pro milovníky retra a příznivce jízdy v terénu. Všechny zmíněné typy skútrů najdete v nabídce známého výrobce Kentoya, který je na českém trhu přes 20 let.

Sportovní skútr Kentoya DARKNESS 125 4T
                                           Sportovní skútr Kentoya DARKNESS 125 4T

Značka Kentoya nyní nabízí vybrané modely s atraktivní slevou. Ať už si však nakonec vyberete jakýkoliv skútr, můžete si ho pořídit i na splátky s nulovou akontací a bez navýšení. Více se dozvíte na www.kentoya.cz.

 

 

Read more

Local News