Příležitost pro obchodníky, to je franchising

Share

Už znáte franchising? Jedná se o pojem, který se ve světě podnikání vyskytuje poměrně často. Pokud hovoříme o franchisingu, hovoříme o způsobu podnikání, a sice o způsobu podnikání na základě licenčních smluv. Díky licenčním smlouvám si budete moct otevřít pobočku firmy, která už má na trhu své jméno, která už má svou stálou klientelu a která už má vyřešenou reklamu. Jinými slovy naskočíte do už rozjetého vlaku. Nemůžeme se divit tomu, že je právě franchising označován za obrovskou podnikatelskou příležitost.

Franchising se také často označuje z příležitost pro obchodníky. Pokud chcete do něčeho investovat, investujte do firmy, která se potřebuje rozšířit, ale která bude zároveň mít slibnou budoucnost. Rozhodnout se pro jednu franšízu, jíž pomůžete rozkvést, ale není jednoduché. Přece jen na základě franchisingu, dnes podniká nejedna společnost.

Franchising se stal pro firmy velmi atraktivní, a to zejména díky tomu, že je to snadné rozkvetení a rozšíření bez sebemenšího zvednutí prstu. Franšízanti se totiž o danou pobočku postarají sami. Jenže zatímco jednotlivé franšízy si moc nevybírají, franšízanti si mohou vybrat, pro jakou franšízu se rozhodnou a s jakou franšízou budou spolupracovat.

Extéria Market je skvělá volba

V případě, že nechcete brouzdat seznamem franšíz, máme pro vás tip. Tím tipem je franšíza Extéria Market, která je známá tím, že má už osmnáct otevřených poboček v České republice. Kromě toho se pyšní tisícovkami spokojených klientů, kteří využívají poradenství v oblasti BOZP a PO.

Nemusíte rozumět BOZP a PO

Možná vás nyní překvapilo, že firma podniká právě v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany. To, že se firma zaměřuje na tyto oblasti, ale neznamená, že vy musíte oborům rozumět. V případě franšízy se soustředíte jen na obchod jako takový a vyděláváte.

Zvolte si franšízový koncept, který opravdu funguje.

 

 

Read more

Local News