Převodové motory Bühler vám pomohou v provozem ve všech podmínkách

Share

Většinou jsou klasické elektronické motory dostačující technologií. Pak ale přijdou takové momenty, kdy se zcela naopak klasické motory stávají neefektivními. Ze zásady jde o momenty, kdy jsou motory vystaveny neustále se měnícím podmínkám a na základě toho tak mohou motory generovat velké ztráty.

V takovém případě musí klasické motory nahradit motory převodové. A pokud vaše volba padne na produkty společnosti Bühler, tak rozhodně nebudete ničeho litovat!

Kvalitní převodové motory

Společnost Bühler je jednou z firem s dlouhou tradicí velice kvalitní výroby motorů. a to nejen převodových, ale také klasických elektromotorů v nejběžnějších variantách. Široký sortiment vám přitom dokáží nabídnout také samotné převodové motory Bühler. Díky mnoha možnostem totiž můžete vybírat motory v různých výkonnostních variantách. Vedle toho navíc dokáží extrémně ovlivnit funkčnost mechanismu odlišné převodovky, které vždy mají svoje rozdílné plusy a mínusy.

Nešetřete na preciznosti řazení!

Rozhodně se nevyplácí šetřit na preciznosti, kterou vám může takové řazení nabídnout. Z toho důvodu tak vznikají speciální kousky, které nabízí nejen velice hladké přechody mezi převody, ale mimo toho také minimální ztráty. Příkladem mohou být precizní planetové převodovky Bühler. Planetové převodovky získaly svůj název podle konstrukce, kterou uvnitř obsahují.

Opravdu totiž připomínají jakousi oběhovou soustavu planet. Mechanismus je vysoce efektivní, ale poměrně citlivý na poškození. Z toho důvodu je tak automaticky vyráběný také v kvalitním zapouzdření, což zásadně snižuje šance na poškození.

Zlatá střední cesta řešení převodů

Co když ale potřebujete mimo kvality myslet také na finance? Pak tady existují zlaté střední varianty, které nabídnout dobrou cenu, ale přitom mají maximální výkon v rámci daného systému. Takzvané šnekové převodovky Bühler jsou toho dokonalým příkladem. Pro běžné užití jde o naprosto dostačující převodovky. Přitom ale nabízejí mnohem odolnější mechanismus. Navíc jejich pořizovací cena je díky jednoduššímu výrobnímu procesu o poznání menší.

Read more

Local News