Přestaňte dávat peníze sázkovým kancelářím

Share

Zkoušíte štěstí v kurzovém sázení a zatím to stále nevychází? Lidí jako vy, kteří s vidinou vysoké výhry jen dotují sázkové kanceláře, je mnoho. Pak je tady samozřejmě ještě druhá podstatně užší skupina těch, co skutečně vyhrávají. Čím se od sebe liší?

Hlavní rozdíl mezi první a druhou skupinou je v tom, že ti druzí nebyli líní a zjistili si nějaké informace. Začátečník zpravidla nemá ani tušení, na co se opravdu vyplatí vsázet a na čem naopak jen prodělá a dá vydělat sázkovým kancelářím. Má tedy v podstatě dvě možnosti – buď bude dlouhé roky sbírat poznatky na vlastní pěst, nebo se spolehne na rady zkušenějších.

Rady zkušenějších v časopise 1x2tip

Málokterý úspěšný sázkař se podělí o své taktiky. Když se mu daří, chce si hrabat jen na vlastní hromádku. Jedna šance by tu ale byla. V ČR už od roku 2013 každý měsíc vychází časopis 1x2tip zaměřený na kurzové sázení. Moc lidí o něm neví, protože jej neuvidíte nikde v trafice. Vychází pouze elektronicky a k sehnání je na Alza.cz nebo v sázkařském e-shopu Betting-shop.eu.

Díky tomu, že není vydáván v papírové podobě, stojí docela směšnou částku. Za jedno číslo zaplatíte pouze 10 korun, přičemž když si objednáte roční předplatné, bude z něj část darována mezinárodní humanitární organizaci ADRA.

Rozhovory, triky i vysvětlené principy

Chcete-li se podívat, o čem se zhruba v časopise pro muže sázkaře píše, můžete si prohlédnout dva výtisky, které jsou zdarma ke stažení. Obsah bývá ve všech číslech podobný – přináší rozhovory s profi sázkaři, dobré tipy, recenze sázkařských stránek či upozornění na různé chytáky.

Časopis 1x2tip je sázka na jistotu, pokud toužíte být v sázení ziskoví, ať už jste úplný začátečník, nebo pokročilý sázkař, kterému se stále nedaří. Mnozí čtenáři si časopis tisknou a zvýrazňují v něm důležité informace. Možná by tento způsob učení pomohl i vám.

Read more

Local News