Přemýšlíte nad koupí automobilu? Co říkáte na nové modely Renault a Dacia?

Share

orV současné době automobil představuje pro mnohé nenahraditelnou součást každodenního života. Ovšem žádné motorové vozidlo není nesmrtelné. Jakmile se začnou kazit všechny důležité součástky, až nakonec odejde celý motor, je nejvyšší čas zapřemýšlet nad jiným povozem. Přece jen investice do dalšího motoru není zárukou, že vám automobil poslouží ještě dalších několik let, protože začnou odcházet například vstřiky, a to jsou další peníze navíc. Pak byste si jen ťukali na čelo, neboť dané peníze jste mohli už dávno dát do nablýskaného a spolehlivého žihadla.

Velice oblíbené jsou značky Renault a Dacia. V nabídce mají vozidla za poměrně přijatelné ceny, nikoliv na úkor kvality. Podívejme se konkrétně na čtyři nejpopulárnější modely, a to Renault Clio, Dacia Duster, Renault Kadjar a Renault Koleos.

Renault Clio

Smyslný design, prostorný interiér vybavený moderními technologiemi, asistenční systémy pro snadný průjezd městem. Přesně tak by se dal Renault Clio charakterizovat. Jestliže nemáte rádi parkování, vůbec nevadí, protože automobilová společnost začala do nových vozidel integrovat funkci Easy Park Assist, která automaticky zaparkuje.

Dacia Duster

Pokud byste raději zalovili ve vodách značky Dacia, zřejmě vás nenechá chladnými Dacia Duster. Jedná se o prvotřídní SUV s nevšedním designem a naprosto komfortním interiérem. V nabídce jsou dvě alternativy pohonů, a to buď 4×2 anebo 4×4, a dvě varianty převodovky, a to manuální či automatická. Samozřejmostí jsou i chytré asistenční systémy.

Renault Kadjar

Francouzská automobilka připravila také automobil pro nadšené cestovatele. Pojmenovala ho Renault Kadjar, projedete velkoměsto křížem krážem, zavítáte do horských oblastí a zabrouzdáte i k plážím dalekých moří. Renault Kadjar si hravě poradí se sněhem, deštěm i vysokými teplotami.

Renault Koleos

Závěrem za zmínku stojí ještě Renault Koleos z řady vozidel SUV. Vozidlu dominují široká kola a vysoká světla. Uvnitř usednete do obrovských sedadel, v nichž se budete cítit jako v obývacím pokoji. Samozřejmostí je velký úložný prostor, a tak nebude problém vyrazit s tímto automobilem i na dalekou dovolenou.

Jestliže tedy prahnete po nějakém čtyřkolém miláčkovi, nezahálejte a podívejte se do pestrého portfolia na webové stránce https://www.rpz.cz/renault/.

Read more

Local News