Předvánoční úklid? Muži pro něj nemají ty správné “vlohy“

Share

Buďme k sobě upřímní, kterého chlapa (opakuji chlapa!) baví vynášení koše, mytí záchodu a vytírání? Ano, přiznejme si, pár ostudných převychování mužů na poslušné pejsky proběhlo.

Ale pořád je nás, opravdových chlapů, více, a tak si stále mohou ženské u kadeřnice a během čekání na kase postěžovat, jak se všude válí naše špinavé ponožky (kdyby jen ty), jak po sobě nejsme schopní spláchnout vanu, a že na našem místě u stolu je pořád nejvíce drobků.

No jasně, jsme přece tvrdí chlapáci, kteří nosí domů “love“ – to je pořád naše nejdůležitější úloha, ne lítat jako hadr na koštěti a udržovat domácnost čistou. 

Muži nemají pro úklid ty správné “vlohy“

I kdyby se stal nějaký ten převrat a muži začali uklízet s chutí a rádi, pořád by výsledek nestál za to. Proč by to tak bylo? Je to jednoduché!

generální úklid prahaKdyž se podíváte na ženu, která uklízí, (většinou) je to pohled pro bohy a nejde tak ani o tu čistotu pod koštětem nebo hadrem.

Schválně!

Všimněte si, jak krásně se při tom soustředí na to, aby podlaha byla čistá a vůbec si neuvědomuje, že se jí ta sukénka v zápalu vytírání vyhrnula. Pozorujte, jak jí vyklouzl pramen vlasů z culíku a vytvořil ten sexy neupravený vzhled, který na ní máte tak rádi. Nenechte si ujít, jak se předklání a výstřih se stává stále hlubším. A co teprve ty boky, jak smyslně se houpou, když pobíhá s vysavačem po bytě. Jak hezky špulí rty, když jí nejde vydrhnout skvrna na zrcadle. …

Už chápete, proč muž musí zákonitě u úklidu vypadat jako blbec?!

Partnerka přesto vyžaduje pomoc? Když to jinak nejde, pomůžete

I přes pokusy o vysvětlování, se vaše drahá polovička rozhodla, že vám prostě pokoj nedá a ten hadr do ruku vnutí? Odolávat se dá jen poměrně krátkou dobu. Nejvíce pak tlak zesílí právě na Vánoce, kdy úklid Praha slyšíte snad na každém kroku.

Abyste předešli hysterii a Vánoce jste neoslavili lépe hádkou, hůře rozchodem, ukažte, že máte tvrdé, ale přesto srdce!

Ne nebudeme vás nabádat k tomu, abyste se stali poslušnými pejsky, použijte svou logiku, schopnost zařídit vše potřebné a smysl pro zodpovědnost. Když vás požádá o pomoc a tato žádost v sobě už má TU! nebezpečnou hrozbu, využijte služeb profesionální úklidové firmy.

Hned tak od boku vystřelím doporučení na ověřenou firmu – úklidová firma Ostrava.

Read more

Local News