Představení topinkovače SMEG TSF01 aneb ten musíte mít

Share

Na design si obvykle potrpí spíše ženy, nicméně tento topinkovač jistojistě očaruje i vás. Retro kousek italské výroby připomíná 50. léta USA, svými technologiemi se však inspiroval v 21. století.

Retro topinkovač značky SMEG se bude vyjímat opravdu v každé kuchyni – v té vaší, vaší maminky i babičky. Vyrábí se v 10 barvách, takže si snadno vyberete takový, který se bude opravdu hodit.

Rozmrazí, dopeče i opeče

Topinkovač SMEG TSF01 je určen na dva plátky chleba, které opeče krásně dokřupava a rovnoměrně. Disponuje funkcí automatického vycentrování vloženého pečiva, díky čemuž máte jistotu, že budou vaše topinky opečené rovnoměrně a nezapomene se ani na okraje. Kromě opékání však umí i něco navíc.

Topinkovač má také funkci rozmrazení, bude vám tedy skvělým pomocníkem, jestli jste zvyklí dávat pečivo do mrazáku. Mimochodem, je dost hluboký a určený na topinky o šířce až 3 cm. Nemusíte do něj tedy dávat pouze chléb, vejde se i houska či rohlík rozkrojený napůl. K tomu vám přijde vhod zase funkce jednostranného pečení. Jedna strana se hezky opeče a druhá zůstane měkká.

Intenzitu opečení si nastavíte sami

Topinkovač má podsvícené ovládací knoflíky, kterými si snadno velmi jemně nastavíte intenzitu opečení. Na výběr je celkem 6 úrovní opečení plus 5 mezistupňů, a kdyby se vám zdálo, že jste to přehnali, je možné opékání kdykoliv zastavit stop tlačítkem. Hotový toast se vám automaticky vysune. Dolů se pečivo spouští mechanickými pákami. A abychom nezapomněli, topinkovač má lehce vyjímatelný zásobník na drobky.

Italský výrobce SMEG proslul výrobou velkých kuchyňských spotřebičů, nicméně v poslední době se čím dál více zaměřuje na ty menší. Boduje neokoukaným retro designem, ale i kvalitními funkcemi. Díky SMEG si můžete sladit celou kuchyň. Kdo ví, možná že topinkovač bude teprve začátek.

Read more

Local News