Pracovní obuv Panda – TOP produkty pro náročné pracanty

Share

Když vás při práci tlačí bota, není to nic příjemného. Proč se teda trápit v nekvalitní pracovní obuvi? Dopřejte si kvalitu a komfort v pracovní obuvi od společnosti Panda. Nabídka pracovní obuvi je dostatečně široká, takže si vybere každý. Navíc všechny produkty společnosti Panda splňují předepsané normy.

Při výběru bot dávejte pozor i na ty nejmenší detaily. Pilně prostudujte jednotlivé vlastnosti pracovní obuvi. Každý typ pracovní obuvi má unikátní vlastnosti, proto je důležité zohlednit charakter práce, kterou vykonáváte.

O značce obuvi PANDA

Už více než 30 let je společnost Panda Safety součástí trhu s pracovní obuví. Jak to ale všechno začalo? Společnost založil jistý pan Luigi Gargiullo ve  městě Cisternino na jihu Itálie. A zde se postupně začala, dnes už tradiční, italská značka rozvíjet. Společnost je specializovaná zejména na vysoce kvalitní pracovní obuv, na kterou se už tři desítky let spoléhají pracovníci z celého světa.

Pracovní obuv značky Panda je velice kvalitní a splňuje vysoké nároky na bezpečnost při práci. Díky tomu splňuje veškeré platné normy. O vysoké kvalitě a oblíbenosti hovoří také fakt, že v současnosti společnost vyrábí 5 000 párů pracovní obuvi denně.

Může to znít jako klišé, ale je to tak. Společnost Panda má jasnou vizi. Každý výrobek musí dosahovat prémiové kvality. Proto se k výrobě využívají jen prověřené suroviny, které splňují náročná kritéria.

Jak už to tak chodí, tak vývoj jde neustále vpřed. Společnost Panda si toho je vědoma, a proto investuje nemalé peníze do vývoje nových materiálů, technologií a vytváří i nové designy.

Výsledkem tohoto snažení je pracovní obuv Panda, která je dokonale funkční, komfortní a skvěle vypadá. Jinými slovy se dá říct, že splňuje všechny atributy moderní pracovní obuvi. Bohužel nejde skloubit všechny vlastnosti do jedné boty, proto je v portfoliu hned celá řada modelů. Mnoho typů pracovní obuvi od společnosti Panda je odolná vůči chladu, průniku vody, ale i proti mechanickému poškození. Samozřejmostí bývá vysoká prodyšnost, protože tato vlastnost je vyžadována téměř vždy. Nikdo přeci nechce, aby se mu noha zbytečně potila. Dál se najdou v nabídce boty, které mají podrážku s protiskluzovou či antistatickou úpravou.

Pracovní obuv Panda se dokonale přizpůsobí každé noze. Nemusíte se tedy bát, že by vás někde tlačila, nebo naopak na noze čvachtala. Pracovní obuv je určená pro celodenní nošení, ale vřele doporučujeme je alespoň na noc sundávat.

Jak už bylo řečeno výše, pracovní obuvi je mnoho modelů. Základní členění je na pracovní obuv kotníkovou, vysokou, pracovní sandály, polobotky a zdravotní pracovní obuv, která nese speciální označení Sanitary. Ovšem je možné i jiné členění. Například na klasické a zateplené zimní varianty. Dále se pracovní obuv Panda dělí na pracovní, bezpečnostní a ochrannou. Tak neváhejte a vybírejte.

Kotníková pracovní obuv Panda

Lepší stabilita, lepší ochrana. To je jednoduchá rovnice. Právě kotníková obuv zajistí vaší noze lepší oporu a podrží nohu v ideální poloze. Díky tomu se hodí i do obtížnějších terénů. K dostání je také v zatepleném provedení. Z této kategorie můžete vybírat i v případě, že vykonáváte náročnou profesi a potřebujete obuv s protiskluzovou podrážkou a ocelovou tužinkou ve špičce.

Bezpečnostní kotníková obuv Panda TOP TREKKING MONVISO S3 SRC

Obuv TOP TREKKING MONVISO S3 SRC se řadí do kategorie bezpečnostní kotníkové obuvi. Boty jsou vybavené ocelovou tužinkou a stélkou. Samozřejmostí je TPU podrážka rezistentní pohonným hmotám. Každého pracovníka potěší speciální pata, které absorbuje energii a tím mírní zátěž vašich nohou.

boty-do-prace-1

Tato pracovní obuv má voděodolný svršek z kůže a prodyšnou podšívku. Cena 1617,-.

Pracovní polobotky Panda

Využití pracovních polobotek Panda je velice široké. Jsou navržené zejména do venkovních prostorů a hal. K dostání jsou ve více variantách. Při náročnějších profesích (strojírenství, stavebnictví) se budou hodit zejména polobotky s celokoženou nepropustnou úpravou. Tato varianta je velice odolná, takže se nemusíte bát zbytečného úrazu. Naopak v potravinářství si většina pracovníků vystačí s lehkou základní variantou, která poskytne vyhovující vlastnosti.

Polobotky Panda TPU TREKKING DIATTO S1 SRC

Polobotky TPU TREKKING DIATTO S1 SRC – Bezpečnostní obuv s ocelovou tužinkou. Podrážku mají antistatickou a protiskluzovou PU/TPU, která je velice odolná vůči kyselinám a olejům. Nárazy tlumí pata, která je uzpůsobená pohlcování energie. Svršek je tvořen z prodyšné kůže (nubuk), kterou doplňují textilní části.

boty-do-prace-2

Cena je velice přívětivá. Konkrétně 1520,-.

Polobotky Panda TOP TREKKING BRIO S3 SRC

Obuv TOP TREKKING BRIO S3 SRC – Je rozumná alternativa za rozumné peníze. Za cenu 1617,- dostanete bezpečnostní polobotky v moderním designu. Tento model má nekovovou tužinku i stélku, které jsou odolné proti propíchnutí. Pracovní obuv se pyšní antistatickou a protiskluzovou PU/TPU podrážkou, která je rezistentní vůči kyselinám a olejům. Pohlcení nadbytečné energie, která škodí vašim nohám, zajišťuje speciální pata obuvi.

boty-do-prace-3

Svršek tvoří kombinace kůže a nylonu. Společně zajistí to, že je svršek voděodolný, ale přesto velice komfortní.

Vysoká pracovní obuv Panda

Někdy to prostě jinak nejde a bez pořádné vysoké pracovní obuvi se neobejdete. Právě v těchto okamžicích byste se měli podívat do sortimentu pracovních obuví Panda. Vysoké varianty se perfektně hodí do hutního průmyslu, lesnictví a zemědělství. Pro práci v zimě se hodí model s vnitřním zateplením.

Vysoká obuv Panda EXTREME TECTOR HIGH ANKLE S3 SRC

Obuv EXTREME TECTOR HIGH ANKLE S3 SRC – Luxusní boty za přijatelných 2387,-. Jedná se o vysokou bezpečnostní obuv s nekovovou tužinkou a stélkou, které jsou odolné proti propíchnutí. Podrážka má antistatické a protiskluzové vlastnosti a nese označení PU/PU. S touto podrážkou se nemusíte bát ani kyselin a olejů, protože je vůči nim odolná.

boty-do-prace-4

Pata boty je navržená tak, aby pohltila nadbytečnou energii, která by mohla zbytečně namáhat vaše nohy. Komfort zajistí také svršek z kvalitní lícové kůže, která je velice prodyšná.

Read more

Local News