Práce realitního makléře vám přinese volnost podnikání

Share

Už vás nebaví dodržovat přesnou pracovní dobu, kdy musíte sedět za stolem v práci? Staňte se pánem svého času a zorganizujte si svou činnost podle svého. Výše výdělku bude záviset čistě na vašich schopnostech, dovednostech, časových možnostech a píli.

Nejde pouze o prodej nemovitostí

Práce realitního makléře je velmi různorodá, jeho aktivity se netýkají pouze trhu s nemovitostmi. Do oboru činností makléře spadá rovněž poradenství v oblasti financí a práva. Realitního makléře práce spočívá hlavně v navázání vztahu se zákazníkem na takové úrovni, abyste v jeho očích byli skutečným profesionálem, na kterého se může spolehnout. K tomu je třeba být také dobrým psychologem, asistentem a terénním pracovníkem. Na tomto základě se poté odvíjí úspěšná spolupráce, jež přináší maximální spokojenost všem zúčastněným.

Jaké jsou požadavky?

Práce v realitách nevyžaduje speciální vzdělání ani praxi. Realitní kancelář vám poskytne ideální zázemí, abyste mohli rozjet vlastní podnikání. Můžete počítat s poskytnutím zavedených systémů a databází, zajištění dlouhodobých kurzů a příležitostí ke vzdělání. Jak se stát realitním makléřem? Může jím být doslova kdokoliv, úspěch však závisí na silné osobnosti, chuti pracovat, schopnosti empatie, komunikativních dovednostech, spolehlivosti a časových možnostech. Podle toho se rovněž odvíjí plat realitního makléře. Nejde totiž jenom o dosažení prodeje, a tím pádem provize. Zmiňovaná zákazníkova spokojenost vám otevírá dveře k dalším potencionálním obchodům.

Jak bude vypadat váš pracovní den?

Počítejte s tím, že většinu dne budou tvořit schůzky s klienty, prohlídky nemovitostí a řešení jejich financování. Budete pořád na nohách, nečeká vás žádná nudná práce v kanceláři. Kromě jiného se budete též věnovat aktivní inzerci a s ní souvisejících úkonů, jejichž cílem je úspěšný prodej či koupě.

Read more

Local News