Potřebujete si dočasně pronajmout sklad? Máme pro vás řešení

Share

V podnikatelském světě dochází často k nenadálým situacím. Pravděpodobně to znáte, dostanete novou zakázku, ovšem nemáte už dostatečné skladové prostory, a proto hledáte vhodné řešení. Pokud potřebujete další sklad pouze dočasně, jako ideální východisko se nabízí jeho pronájem. V následujících řádcích vám prozradíme, jak v takovém případě postupovat.

V současné době jsou velkým trendem takzvané skladovací kontejnery, které slouží pro přepravu a uskladnění zboží či materiálu desítky let. Vyznačují se bytelnou konstrukcí, jež je odolná vůči povětrnostním vlivům.

Pronájem skladu Praha i Brno

V podstatě nezáleží na tom, v jaké části republiky se nacházíte, protože můžete využít pronájem skladu Praha, Brno, ale klidně i další města. Pokud tedy požadujete kontejnery v hlavním městě, tak se nacházejí třeba v Praze 10 v Malešicích a v Praze 5 ve Stodůlkách. V těchto lokalitách je nabízí společnost Misterbox s.r.o., která v dané oblastí působí dlouhá léta. Zabývá se výrobou, přestavbou a také pronájmem lodních kontejnerů.

V kontejnerech můžete uschovat cokoliv, na co si jen vzpomenete, tedy od vybavení bytů a kanceláří přes materiál až po osobní automobil. Přesně tak, čtete správně. Kontejnery jsou natolik prostorné, že poslouží i ke garážování osobního vozidla.

Jaké rozměry jsou k dispozici?

Konkrétně společnost Misterbox s.r.o. nabízí kontejnery v několika rozměrech. V Praze je najdete v pěti velikostech. Jestliže máte zájem o pronájem skladu Brno, pak na vás čekají v Moravanech u Brna dvě varianty kontejnerů. První má rozměry 2,990 m × 2,440 m × 2,590 m a druhý 6,060 m × 2,440 m × 2,590 m. Stačí si tedy pouze vybrat. Co se ceny týče, ta začíná na 1 600 korunách včetně DPH za měsíc. Záleží na tom, jak velký kontejner požadujete.

Read more

Local News