Potřebujete finance? 4 rady, jak si rychle vybrat správnou půjčku

Share

Ještě zbývá hodně času do výplaty, a přesto potřebujete zaplatit nečekané výdaje? Kde na to vzít peníze? Řešením bývá menší půjčka. Sjednání je víceméně jednoduché a rychlé. Největší úskalí spočívá ve výběru správného finančního produktu, který bude výhodný, a nezaplatíte zbytečně hodně. A jak si poradit s výběrem co možná nejlépe? S tím vám pomohou 4 praktické rady uvedené v článku.

Kolik si chcete půjčit?

V první řadě si ujasněte, kolik peněz potřebujete pro úspěšné pokrytí všech svých nákladů. Když jde o menší půjčku v řádu tisíců korun, všechno můžete vyřešit klidně i do druhého dne. V případě větších částek bývá zapotřebí doložit příjmy nebo ručit majetkem.

Banka nebo nebankovní poskytovatel

Následně je potřeba vyřešit otázku, jestli půjdete do banky, nebo zvolíte nebankovního poskytovatele. Pokud hledáte rychlou půjčku s jednoduchým procesem schvalování, zvolte druhou možnost. Úvěr od nebankovního poskytovatele může být zatížen stejným úrokem a poplatky jako v bance, a někdy dokonce narazíte i na výhodnější nabídky.

Spočítejte si úroky

Při hledání opravdu výhodné nabídky nezapomeňte na výpočty. Rozhodně si spočítejte úrokovou sazbu u dané půjčky. V některých případech se můžete setkat i s dalšími poplatky, což je potřeba také připočíst k celkové ceně za půjčku. Jednotlivé výpočty pro konkrétní půjčky porovnejte a vyberte si tu nejvýhodnější. Krátkým průzkumem nabídek ve výsledku ušetříte klidně několik stovek až tisíců korun, což se určitě vyplatí.

Rychlá online půjčka

V dnešní moderní době si krátkodobou půjčku vyřídíte online z domova. Odeslání žádosti je otázkou několika málo minut a podobně rychlé bývá i schvalování. Peníze na účet přijdou většinou do druhého pracovního dne. Pro více podrobností se podívejte například na stránky https://www.creditstar.cz/.

Read more

Local News