Potěšte své zaměstnance na blížícím se vánočním večírku. Jak?

Share

Vánoce nám doslova klepou na dveře. V mnohých obchodech už visí vánoční světýlka, jednotlivé obchody už voní vánočním cukrovím, jinde dokonce svítí vánoční stromečky, které zdobí nejednu výlohu. Při příležitosti blížících se vánočních svátků mnozí lídři firem už spekulují nad tím, v jakém duchu se ponese letošní vánoční večírek, který je každý rok nejočekávanější akce ve firmě. Ať už se rozhodnete pro jakékoli kostýmy nebo pohostinství, nezapomeňte ani letos vyrobit typické vánoční předměty, kterými můžete obdarovat nejen své zaměstnance, ale které můžete také přidat ke každému vánočnímu nákupu.

Typicky vánoční reklamní předměty byly vloni opravdu velice, velice oblíbené. Mohou se darovat nejen zaměstnancům, jak jsme zmiňovali, ale také se velmi často darovaly jako dárek k nákupu, který přesahoval určitou sumu peněz. Ostatně vánoční reklamní předměty jsou také skvělou vánoční pozorností pro obchodní partnery, jimž se pošle navíc jen pohlednice s věnováním.

Pokud se také rozhodujete nad tím, pro jaké reklamní předměty se letos rozhodnete a jaké letos necháte vyrobit na vánoční večírek, který se blíží sedmimílovými kroky, poradíme vám.

• Vánoční punčochy

Sice je to spíše americká tradice, že se vánoční punčochy věší na krbovou římsu, ovšem mnohé takové vánoční tradice pocházející ze zahraničí se přesouvají pomalu, ale jistě i k nám. V současné době najdete mnoho rodin, které věší vánoční punčocháče na krbovou římsu, proto do takového reklamního předmětu investujte.

• Vánoční baňky

Věděli jste, že logo své firmy či věnování je možné natisknout i na vánoční baňku? Opravdu je to možné, umožňují to mnohé moderní technologie, díky kterým firma taeda.cz tiskne jakýkoli popis na doslova jakýkoli předmět. Ozdobte tedy letos vánoční stromeček ve firmě právě firemními vánočními baňkami.

 

Read more

Local News