Pošlete jen tak pro radost své ženě pugét růží do práce

Share

V každém partnerském vztahu občas jeden z vás klopýtne. Pokud za průšvihem tentokrát stojíte vy, ale netušíte, jak si udobřit rozzlobenou partnerku, která na vás doma ani nemluví, zkuste to přes růže. Pokud drahé polovičce přinesete květiny domů, hrozí, že je po vás maximálně tak hodí. Co si budeme říkat, kdyby vám přistály růže v obličeji, bude to trochu bolet. Spíše zabodujte elegancí a překvapením. Pošlete svému miláčkovi pugét růží se zamilovaným dopisem přímo do práce.

Odejděte ráno z domu tak, jak odcházíte vždy. Vůbec na sobě nenechejte nic znát. Jestliže znáte adresu, kde vaše přítelkyně či manželka pracuje, máte vyhráno. Případně si budete muset vyhledat ještě adresu, například na internetu.

Doručení květin po celé Praze

Potom stačí do vyhledávače zadat „rozvoz květin Praha“, přičemž se vám nabídne několik květinářství, která nabízejí rozvoz květin po hlavním městě. Jednou z nich je i společnost www.kytice-expres.cz, jež se specializuje nejen na Prahu, ale i ostatní města v České republice. Pokud však požadujete doručení květin v rámci Prahy, můžete si požádat o expresní doručení do 90 minut.

Jakou květinu vybrat?

Starou dobrou klasikou, kterou rozhodně nic nezkazíte, jsou růže. Teď ještě zvolit vhodnou barvu. Existují totiž růže bílé, červené, žluté i růžové. Jestliže se vám růže nezamlouvají a chcete být trochu originální, můžete sáhnout po jiných druzích květin.

Pro muže jsou květiny jako španělská vesnice, a tak se nebojte oslovit přímo prodejce. Dokonce na webových stránkách daného květinářství najdete chat v pravém dolním rohu, přes nějž se můžete poradit. Další specialitou, kterou připravila firma na doručení květin, je sleva sto korun na první nákup. Ovšem myslí i na stálé zákazníky, jimž poskytuje také různé slevy.

Read more

Local News