Pořiďte si ten nejlepší plot

Share

Kvalitní plot, od kterého čekáte, že vám zachová kolem domu soukromí, nemusí vypadat jako vězeňská zeď. Zářným příkladem jsou betonové ploty, o těch si lidé často vytváří mylné představy, jako že budou neforemné a nevzhledné, když jsou vyrobeny z betonu. Z betonu sice vyrobené jsou, ale díky moderním technologiím použitým při výrobě mohou mít hned několik dekorů, ze kterých můžete vybírat. Betonové ploty jsou okrasné, jednoduché a splní vám nejen funkci ochrannou, ale i dekorativní.

Betonové ploty se postupem času stávají stále oblíbenějšími, není divu, protože jsou odolné, pevné, pochlubí se dlouhou životností a ještě vypadají elegantně. Betonové ploty odolávají působení klimatických i mechanických vlivů, proto mají také dlouhou životnost. Velkou výhodou je, že jsou i naprosto bezúdržbové, nemusíte se proto o ně vůbec starat. Vaší největší starostí bude vybrat si ten nejlepší plot.

Vybírám, vybíráš, vybíráme

Betonové ploty se vybírají v několika fázích, nejprve dekor, barva, potom výška a nakonec tvar zakončení. Když si plot nakombinujete, můžete si být skoro jistí, že stejný plot jinde jen tak neuvidíte, možností je velké množství. Betonový plot se často kombinuje také s dřevěnými prvky, mezi plotové desky nebo jako zakončení plotu můžete použít dřevěné latě v kontrastní barvě, které plot oživí a opticky odlehčí.

Důležitý je také dekor, můžete vybírat dekor plotových desek, ale rovněž i sloupků. Plot může být dekorován jednostranně nebo také oboustranně, záleží na vašem přání. Mezi nejatraktivnější dekory patří určitě štípaný kámen, cihličky nebo skládaný kámen, z barev potom vede šedá, pískově žlutá a antracitová. Chcete-li si nechat poradit, obraťte se na odborníky v oblasti montáže betonových plotů. Betonoveploty.net vám poskytnou veškerý servis, při konfiguraci plotu zde můžete využít konfigurační program, který vám nabídne vizualizaci vámi vybraného plotu, abyste měli představu, jak by mohl plot kolem vašeho domu vypadat.

Read more

Local News