Populární erotické masáže stojí za vyzkoušení

Share

Při běžné masáži se uvolníme, zmírníme napětí i stres, pomůže nám od bolavých zad i namožených svalů. Ty erotické mají ještě něco navíc, proto jejich popularita stále roste.

Stud sem nepatří

Pokud jste se s pojmem erotické masáže ještě nesetkali, patrně si pod ním představíte mnoho různých věcí a jen část z nich bude odpovídat realitě. Erotická masáž má za cíl zbavit vás napětí i stresu a nechat vás prožít každý dotek od začátku do konce, protože končí vaším vyvrcholením. Zkušené a milé masérky vám rády zodpoví všechny otázky a vysvětlí cokoli, co vás bude zajímat. Nemusíte se stydět ani ničeho obávat, vše je o domluvě a důležité je si celou masáž opravdu užít a odcházet s úsměvem na rtech. Oproti běžné masáži se masérka věnuje celému tělu, včetně intimních partií, vnitřní straně stehen a tříslům. Během masáže můžete mít zavřené oči, nebo se naopak dívat a umocnit si tak požitek. Masérka je nahá nebo oblečená v sexy prádle, můžete si s ní povídat i ji pozorovat. Celá erotická masáž probíhá v příjemném prostředí s relaxační atmosférou a tlumenou hudbou, abyste se mohli dokonale uvolnit.

Více druhů 

Masáží je více typů a můžete si vybrat ten, který vás zaujal, a nebo si nechat nějaký doporučit. Uklidňující a tak trochu hravá je masáž mýdlovými bublinami, při které na vaše tělo nanese masérka hustou pěnu z luxusního mýdla a oleje, což pomáhá okamžité regeneraci svalů a zvyšuje prožitek. Velmi intenzivní je nuru masáž, při které se používá speciální nuru gel, který je kluzký, nezanechává mastný film a umožňuje tak masérce klouzat po vašem těle svým tělem. Všechny používané gely a oleje jdou jednoduše umýt pod vodou ve sprše, nemusíte tak mít ani obavu z toho, že budete po masáži mastní a ušpiníte si šaty.

Po masáži se budete cítit skvěle, bez únavy a bolavých svalů a s lepší náladou. Erotická masáž je nezapomenutelný zážitek, který stojí za to vyzkoušet.

Po masáži se budete cítit odpočatí, zrelaxovaní a budete mít vzpomínky na skvělý zážitek. I přes erotickou atmosféru zůstává hlavním účelem masáže zregenerování svalů i zlepšení nálady a uvolnění od stresu.

Read more

Local News