Platíte za povinné ručení jen tolik, kolik musíte? Spočítejte si online, zda je váš produkt výhodný

Share

Pojišťovny se snaží získat na svou stranu co nejvíce majitelů motorových vozidel. Protože je povinné ručení ze zákona povinné a chrání všechny účastníky silničního provozu, nezbývá každému, kdo vůz vlastní nic jiného, než aby se jej uzavřel.

I když jde o pojištění, kterému se nevyhneme, neznamená to, že si nemůžeme vybírat ten nejvýhodnější produkt. Není od věci se tu a tam zajímat o aktuální nabídky pojišťoven a srovnávat.

V případě, že najdete výhodnější povinné ručení, je ideální informovat o tom stávající pojišťovnu, u níž máme povinné ručení sjednáno a chtít úlevy nebo benefity, jaké nabízí konkurence. Víte však, jak si na tom ta či ona pojišťovna se svými nabídkami stojí?

Zjistěte to během chvilky. Pomůže vám kalkulačka povinného ručení.

Srovnání si dokáže provést každý zájemce

Patříte k těm, kdo si s internetem nebo úřady příliš nerozumí? Přijde vám obtěžující a náročné vyplňovat žádosti, formuláře a jiné dokumenty? Nemusíte mít obavu, abyste si spočítali, kolik byste mohli za povinné ručení platit, postačí vyplnit krátký přehledný formulář online. Stačí, abyste u sebe měli technický průkaz vozidla, vyplnili pár základních údajů a během chvilky zjistíte, jaké povinné ručení můžete nejvýhodněji mít.

Úspory v řádech tisíců korun

Jistě vás bude zajímat, kolik můžete ušetřit. Rozhodně nejde o zanedbatelnou částku, vaše úspory mohou dosahovat i několika tisíc korun ročně. Je běžné, že v rodině máme dvě auta, časté je i vlastnění motorky nebo skútru a spočítáme-li si úspory celkově, částka, která vám bude zbývat v peněžence je ještě vyšší.

Kde zjistit, které povinné ručení je nejvýhodnější

Stačí, abyste navštívili stránky ePojištění.cz a klikli na buton „Povinné ručení“. Stránky samy vás navedou, co kde vyplnit, abyste zjistili, co pojišťovny nabízí. Pokud se pro konkrétní povinné ručení rozhodnete, všechny potřebné dokumenty vám zašlou poštou, nebudete muset nikde chodit, vyřizovat nebo shánět. Pojišťovna vše vyřídí za vás.

Neváhejte a šetřete co nejdříve. Ať už potřebujete povinné ručení pro nový vůz, nebo uvažujete o změně pojišťovny, web ePojištění.cz vám pomůže správně se rozhodnout.

Read more

Local News