Plastové kontejnery, přepravky a palety značky Schoeller Allibert uspokojí všechny vaše požadavky

Share

To nejlepší znovupoužitelné řešení na trhu plastových obalů

Hledáte ideální přepravní materiál pro své podnikání? Chcete optimalizovat celkové náklady na skladování a transport? Pak musíte vidět nabídku lídra na evropském trhu, který vás zaujme nejen svými produkty a jejich výhodami, ale také inovativním přístupem k životnímu prostředí.

Německá kvalita a spolehlivost

Na trhu dnes můžete nakoupit širokou škálu plastových obalů určených pro transport a do skladu. Společnost Schoeller Allibert je na trhu již více než 40 let a má tedy bohaté zkušenosti nejen v oblasti výroby, ale také prodeje. Zároveň se intenzivně věnuje také vlastnímu vývoji produktů v kooperaci s klienty samotnými a potřebami trhu.

Filozofie Schoeller Allibert

Znovupoužitelné, opravitelné, recyklovatelné – to jsou základní parametry produktů Schoeller Allibert. Proto jsou kontejnery a přepravky vyráběné z kvalitního materiálu, který vydrží dlouhé roky opakovaného použití. Povrch je hladký, tudíž velmi hygienický, navíc minimalizuje možnost poškození a ulehčuje údržbu.

Optimalizace nákladů

Společnost vyrábí různé varianty kontejnerů a přepravek. Mezi jejich klíčové vlastnosti patří jednoduché skládání, které pomáhá ušetřit místo ve skladu, když jsou boxy prázdné. Naopak při naložení beden je důležitá stohovatelnost a to s velmi těžkým nákladem uvnitř, která je umožněna speciálním vyztužením bočních stěn.

Široká nabídka typů, variant a barev

Schoeller Allibert má pomocníky pro široké spektrum odvětví. Produkuje pevné a skládací paletové kontejnery v různých rozměrech, mezi nejoblíbenější patří skládací typ Magnum Optimum 1200×100, 1200×800 a pevný paletový kontejner BigBox. Dále si můžete vybrat ze stohovacích euro přepravek, KLT boxů či uzamykatelných beden Integra. Plastové palety RackPal a H1 a přepravní vozíky pak doplňují celý sortiment.

Pro více informací navštivte www.schoellerallibert.com/cz nebo napište na email info.czechrepublic@schoellerallibert.com.

Read more

Local News