Plachtové haly mají široké uplatnění. Jaké jsou jejich přednosti?

Share

Podnikatelské příležitosti jsou vskutku nevyzpytatelné. Pokud jste dostali novou zakázku, ovšem potřebujete rozšířit skladové prostory, zřejmě hledáte vhodné řešení. Samozřejmě, nemusíte hned kupovat další nemovitost, případně stavět novou, protože existují i cenově přijatelnější alternativy, jako jsou plachtové haly. V následujících řádcích vám o nich prozradíme více informací. Opravdu víte, k čemu všemu se dají takové haly využít?

Jen si všimněte, že plachtová hala nechybí v mnoha firemních areálech. Důvod je jednoduchý. Jedná se o méně nákladný způsob, jak si rozšířit skladové a výrobní prostory.

Výhody plachtových hal

Plachtové haly se dají velice jednoduše smontovat i přemístit, což klasická budova neumožňuje. Dále vás nadchne, že jsou ideální i pro skladování do výšky. Mobilní haly k pronájmu mají dlouhou životnost, a to i v tom případě, že se často skládají a rozkládají. Stejně tak jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, neboť mají stabilní konstrukci a vysoce kvalitní plachtu.

V neposlední řadě vás nadchne, že nepotřebujete stavební povolení a betonové základy, takže se vyhnete administrativě a úřadům.

Kdo nabízí plachtové haly?

Pokud hledáte skladové stany, můžete se obrátit na společnost ARGOSERVIS, která se na danou oblast specializuje více než dvacet let. Velkostany vám tento profesionál pronajme, prodá, ale i smontuje na místě určení. ARGOSERVIS se od samotného počátku specializuje na pronájem a montáž velkostanů, přičemž zpočátku měl v nabídce pouze stany o šíři osm, deset a dvanáct metrů. Postupně však své portfolio produktů rozšířil o mobilní plachtové haly a skladové stany.

Obraťte se tedy na profesionála, jenž se stane vaší pravou rukou v této oblasti. Spokojeni budete po všech stránkách, jak se službami, tak i cenami.

Read more

Local News