Peněženka s pouzdrem na iPhone v jednom – Styl nosící značku Danny P.

Share

Pořád si kontrolujete kapsy, jestli v nich máte všechno? Peněženka, mobil, klíče, všechno na svém místě? Abyste nemuseli stále dokola kontrolovat obsah několika kapes, vznikla multifunkční peněženka a kožené pouzdro na telefon v jednom a navíc vysoce stylovém designu!

Dva problémy, jedno řešení. Kožená peněženka české značky Danny P. přichází s chytrým designem, který v sobě ukrývá dostatek místa na peníze a také obal na iPhone.

Konec přehrabování

dannyp-penezenka-6

Už se nebudete muset přehrabovat ve svých kapsách, všechno budete mít ihned při ruce. Slim peněženka se může snadno stát třeba MP3 přehrávačem. Praktický střih se snadným přístupem k výstupu na sluchátka nabízí pohodlný poslech hudby kdekoliv. Jedním vytáhnutím peněženky můžete platit, obsluhovat mobil nebo předložit své doklady.

Žádné dlouhé hledání správné kapsy. Žádné donekonečna opakující se kontrolování kapes. Vše v jednom a v jedné kapse. 

Peněženka s pouzdrem na iPhone

dannyp-penezenka-5

“Konečně to někdo vymyslel“, říkáte si. Nejste sami, i my na tuto vychytávku čekali, a díky značce Danny P. se i dočkali. Hned zapomeňte na nevkusné koženkové zboží z Číny, tady je řeč o vysoce kvalitním, tuzemském zboží z italské kůže. V nabídce jsou hned tři modely peněženky fungující zároveň jako obal pro iPhone.

Přesný střih, pevná, ale pružná kůže – váš chytrý telefon bude jako v bavlnce! Dokonalé rozměry zajistí bezpečí před vypadáváním i pohodlné zandavání iPhonu. 

Bez peněz a iPhonu nikam nelez!

dannyp-penezenka-4

V dnešní moderní době se iPhone 6 kožené pouzdro stalo stejně potřebnou věcí jako je peněženka. Bylo tedy jen otázkou času, než přijde na trh produkt, který tyto dvě nutnosti spojí v jednu.

Do peněženky se vejdou všechny bankovky, platební karty a kvalitní italská kůže ochrání váš telefon před poškrábáním i jiným “úrazem“. 

Dostala vás tahle stylová, praktická a elegantní vychytávka? Pořídíte jí na webu dannypstyle.cz

Read more

Local News