Party stan – pomocník pro mnohé chlapské záležitosti

Share

Pořádný party stan se hodí pro volnočasové aktivity i pro podnikání jako reklamní stánek, nebo dokonce prodejní stánek. Máte jej po ruce?

Party stan je skvělou ochranou před sluncem, větrem i deštěm. Hodí se i na pouhou grilovačku u vás doma či ve firmě. S talířem plným grilovaných dobrot se schováme před lijákem snadno do domu, ale co dobroty na grilu? Umí nás ale potrápit i sluníčko a dobrotám pro garden party je vždy lépe pod bezpečnou střechou.

Vyberte si velikost i konstrukci podle potřeby

Na praktické rychlorozkládací stany, které lze využít i jako prodejní stánek, se specializuje firma MUTTON. Celou nabídku lze najít na webových stránkách Expodum.cz. Běžné velikosti party stanů jsou 2×2 m, 3×2 m, 3×3 m, 4,5×3 m a 6×3 m. Stany lze rovněž umístit vedle sebe, a vzájemně je tak propojovat. Běžně si můžeme volit barvy střešních a bočních plachet. K dispozici je černá, bílá, modrá, zelená, červená a žlutá. Plachty lze rovněž opatřit reklamními potisky.

Nejpevnější party stany v nabídce

Konstrukčně je možné pořídit hexagonové stany z 6hranných profilů o průměru nohy 40 mm a její tloušťce 1,2 mm. Tento stan odolává větru až 40 km/hod. Stan lze snadno zabalit do jediného vaku. Ten je součástí dodávky. Má kolečka a snadno se s ním tedy manipuluje. Navíc takto zabalený stan jednoduše odvezete i v osobním automobilu. Velikosti hexagonových stanů jsou 3×3 m, 4,5×3 m a 6×3 m.

Lehké hliníkové party stany

Extrémně lehounké jsou pak hliníkové stany. 4hranný profil má tloušťku stěny 0,9 mm a šířka nohy je 30 mm. Stan má odolnost až 30 km/hod. Dodává se opět ve velikostech ve velikostech 2×2 m, 3×2 m a 6×3 m.

Levné party stany z ocele

Nejlevnější řešení nabízí ocelové stany. Jejich cena začíná už pod 3000 Kč. Profil je ošetřen ochranným nástřikem, má tloušťku stěny 0,9 mm a šířka nohy je 30 mm. Stan odolá rychlosti větru 30 km/hod. V nabídce najdete rozměry 2×2 m, 3×2 m, 3×3 m, 4,5×3 m a 6×3 m.

Ideální pomocníci pro firemní propagaci i prodej

Potřebujete do firmy reklamní stánek? Ze sortimentu MUTTON si vyberete přesně takový stánek nebo stánky, jaké potřebujete. Firma nabízí ke stanům široké příslušenství i náhradní díly.

Read more

Local News