Parfém na letní večer? S těmito rozhodně nešlápnete vedle

Share

Sezóna letních randíček je v plném proudu. A jedním z vábicích nástrojů, kterým partnerku hravě dostanete do kolen, je vůně. Vsaďte na ten správný parfém a podpořte tak svůj sex-appeal. Které parfémy vám s tím pomohou?

Sauvage od značky Dior

Jedním z velmi oblíbených parfémů, které povzbuzují mužnost a zároveň rozehřejí ženské srdce, je Sauvage. Tváří této orientální vůně se stal populární herec Johnny Depp a nejen díky tomu si ji rychle oblíbili pánové po celém světě. Základ parfému tvoří smyslná a sladká vanilka, která je obklopena virginským jalovcem a santalovým dřevem. Ale to první, co po přičichnutí k ovoněnému zápěstí ucítíte, je šťavnatá mandarinka. S tímto parfémem rozhodně zabodujete na první schůzce i při výroční večeři s manželkou.

Bleu de Chanel od značky Chanel

Chanel je pověstný skvostnými vůněmi a parfémová voda Bleu de Chanel to jedině potvrzuje. Jedná se o podmanivou aromatickou a dřevitou vůni, ve které se mísí úderné ingredience, jež dodají sebevědomí nejednomu gentlemanovi. Zprvu vás omámí tóny svěží máty podtržené muškátovým oříškem. Těšit se můžete také na růžový pepř, exotické kadidlo i něžný jasmín. Dokonalá kompozice vůní má symbolizovat muže, jenž si užívá svobodu a má svůj osud pevně v rukou.

Fahrenheit od značky Dior

Vybrat mezi parfémy pro muže ten, který bude opravdu nejlepší, může být oříšek. Nicméně Fahrenheit bývá velmi často považován za nekorunovaného krále pánských vůní. Nutno podotknout, že si ji nemůže dovolit jen tak někdo, protože se jedná o velmi silnou a intenzivní vůni. V jejím srdci se propojují vonné kontrasty sladkokořeněných tónů, které vám zajistí pozornost i obdivný pohled nejedné ženy. Takový parfém si může „obléct“ pouze silný a sebevědomý muž, který se nebojí být originální. Hlavu vůně tvoří osvěžující sicilská mandarinka, kterou obklopují akordy kůže a omamné fialky. Parfém vás ale také příjemně překvapí něžnou a hravou vanilkou.

Read more

Local News