Pánské zimní boty, v nichž letos zazáříte

Share

S teplým letním počasím se pomalu rozlučte a začněte shánět teplejší obuv. Jestliže rovnou chcete koupit i nějaký pár bot na zimní sezónu, následující řádky jsou pro vás jako stvořené. Od loňského roku se móda v tomto směru příliš nezměnila, ovšem osvětlíme vám, v jakých botách jednoznačně zazáříte.

Pokud se řeknou pánské zimní boty, zřejmě si jako první představíte mohutné boty v klasické černé barvě, které neurazí, ale ani nezaujmou. Pokud však přemýšlíte, jak outfitu dodat šmrnc, obuv je ideální volbou. Stačí sáhnout po některém z trendy kousků.

Pánské zimní boty Bugatti

Jedním z předních výrobců oblečení a obuvi je německá společnost bugatti Holding Brinkmann GmbH & Co. KG. Příliš dlouhý název, že? Ovšem uvedená firma stojí za světově proslulým brandem. Pánské zimní boty bugatti jsou prestižní záležitostí. Osloví zejména muže s vytříbeným vkusem, již si potrpí na eleganci. V nabídce jsou i sportovnější varianty, například zateplené kotníkové tenisky se šněrováním.

Pánské zimní boty Rieker

Za zmínku stojí ještě švýcarská značka Rieker s německými kořeny, která má více než devět tisíc nezávislých prodejců po celém světě, přičemž většina z nich působí především v Evropě. Pánské zimní boty Rieker se chlubí technologií Antistress, jež dokáže perfektně tlumit otřesy, a tím pádem chránit klouby s páteří. V botách se budete i po celý den cítit komfortně, tudíž se nemusíte bát jakýchkoliv otlaků a puchýřů v oblasti prstů anebo paty.

Potěšit můžete i svou drahou polovičku a koupit jí boty od značky Tamaris. V nabídce jsou baleríny, kotníkové boty, kozačky, lodičky i polobotky. Záleží na tom, jaký vkus má vaše partnerka. Dámská obuv Tamaris patří v poslední době mezi hodně vyhledávané, neboť vyniká vysokou kvalitou a precizním zpracováním.

Read more

Local News