Pánské kravaty, kapesníčky a ozdoby do klopy saka z tebe udělají sexy gentlemana

Share

Patříš mezi ty muže, kteří milují eleganci, luxusní doplňky a hravost podzimní módy? V tom případě si na správném místě. Dnes ti představíme pánské kravaty, kapesníčky a ozdoby do klopy, které nemohou v žádném z tvých aktuálních outfitů chybět.

Oblek jsi dřív bral jen jako nutné zlo do práce, ale když jsi zjistil, jaký účinek má na ženy kolem tebe, rychle jsi svůj styl přizpůsobil modernímu gentlemanství? Dobře jsi udělal a ještě lépe uděláš, když svůj elegantní styl vyšperkuješ novými doplňky.

Pánská móda na podzim a zimu 2016

Pro závistivé chlapy jsi jen další z nafoukaných “kravaťáků“, ale ty moc dobře víš, že zimní větrovkou dojem neuděláš. Pro přechodné období potřebuješ určitě teplejší tvídové sako a později už to bude chtít teplý camel kabát, který se ti bude opravdu dobře kombinovat s dalším oblečením.

No, to by byl ten základ, abys neumrzl a nyní už se můžeme zaobírat tím kreativnějším, co podzimní a zimní móda nabízí, tedy luxusními doplňky. Pracovat můžeš s kravatou, kapesníčkem, manžetovými knoflíčky a ozdobami do klopy saka. Co vybereš?

Alfons panska kravata

Luxusní kravaty jsou dnes už samozřejmým základem pánského šatníku. Modrou kravatu s bílými puntíky pořídíš na Alfons.cz

Pansky motylek Alfons

Pánské motýlky nejsou dobrou volbou jen ke smokingu. Jejich služeb můžeš využívat každý den, k pleteninám i džínovině. Oboustranný motýlek v zeleném provedení najdeš v e-shopu Alfons.cz

Alfons.cz ti pomůže doladit styl k dokonalosti

Nemáš žádného strýčka, ze kterého noblesa a styl čiší na první pohled? Nemáš módní vzor ani učitele? Specializovaný obchod Alfons.cz ti nahradí chybějícího mentora v oblasti módy. V nabídce má luxusní, přesto cenově dostupné a vysoce kvalitní doplňky, se kterými rozhodně vedle nešlápneš. Bavlna, hedvábí, pestré vzory a oboustranné provedení ti otevírají cestu k dokonalému stylu.

Kapesnicek do klopy saka

Začni svůj šatník doplňovat o originální kousky. Pro začátek stačí třeba jeden či dva kapesníčky do saka. Foto: Alfons.cz

Pamatuj, že první krok je vždy ten nejtěžší. Po první vzorově výrazné kravatě už ztratíš módní ostych a ponoříš se do stylových doplňků naplno. Jejich nošení se stane závislostí a každodenní potřebou.

Read more

Local News