Pánové, v létě se hodí obléct a ukázat trochu jiné doplňky

Share

Kdy jindy, než právě během léta, nasadit pánské náramky, sluneční brýle či extravagantnější modely hodinek? I nápadné chlubení se pánským tetováním je v létě dovoleno!

V zahraničí jde o běžnou módní záležitost, u nás mají muži dojem, že nošení pánských doplňků je otázkou pouze homosexuálně orientovaných kolegů. Doufejme, že tento mýtus bude konečně zbořen!

Náramky s korálky, dřevěnými i kovovými přívěsky a kožené šňůrky, to je TOP 3 letošního léta. Zatímco pánské náušnice jsou passé, stejně tak i řetízky nechte doma, náramky a hodinky zažívají boom.

Čtěte také: Jak nosit pánské náramky?

S kombinací kvalitní časomíry a pánských náramků se dá dobře vyhrát. Něktěří pánové netroškaří a k hodinkám nasadí i několik druhů náramků, jiní striktně hodinky a náramky oddělují na různá zápěstí.

panske-naramky-03

V létě 2016 však dominuje vrstvení ozdob na ruce. Není třeba se toho bát, samotná atmosféra léta hodně odpustí. Doporučujeme držet se jednotných barev a stylu spolu s oblečením. Foto: Pinterest

Nenechte se oslnit

Kromě všudepřítomných náramků je léto i perfektní příležitostí k nošení slunečních brýlí. V tomto případě musíme upozornit na nešvar z českých ulic. Sportovní brýle jsou na horský výšlap nebo cyklovýlet, nikoliv do města k běžnému oblečení!

Čtěte také: Jak vybrat správný tvar slunečních brýlí podle tvaru obličeje?

panske-naramky-02

Pokud zmíněným doplňkům neholdujete, pořiďte si alespoň pánský klobouk, využijete jen nejen na vodu! Foto: Pinterest

Table of contents

Read more

Local News