Ozvučovací technika do vnitřních i venkovních prostor

Share

Ozvučovací technika tvoří v dnešní době nedílnou součást veřejných míst i různých institucí. Je velice důležité, aby všechna zařízení produkovala co nejčistší a co nejkvalitnější zvuk.

Ozvučení jedině od profesionálů

Jestliže potřebujete ozvučit nějaký prostor, je rozhodně na místě svěřit se do rukou zkušených profesionálů, kteří mají v této oblasti bohatou praxi. Spolehnout se určitě můžete na společnost EL-MIK, jež se na poli ozvučovací techniky pohybuje již od roku 1994. Z počátku firma nabízela pouze montáže a servis rozhlasů ve městech či obcích, avšak postupem času začala provozovat též velkoobchod a maloobchod s ozvučovací technikou, kde lze zakoupit reproduktory, ultrazvukové čističky, zesilovače a mnoho dalšího.
V současnosti se na ni zákazníci mohou obrátit prakticky s jakýmkoliv přáním souvisejícím s ozvučováním. Společnost EL-MIK je schopna kompletně zajistit dodávku a montáž různých dorozumívacích zařízení, telefonních ústředen, případně kamerového systému. Díky mnohaleté působnosti na našem trhu může svým zákazníkům poskytnout velmi příznivé ceny, jaké u konkurence nenajdete.

Na nádraží i na stadion

Firma zvládá též rozsáhlejší zakázky, jako je například zastřešení ozvučení celých mikroregionů, měst a obcí. Zakázku pokrývá jak dodavatelsky, tak projekčně i montážně, tudíž se nemusíte absolutně o nic starat. Výjimkou není ani ozvučení do škol, kulturních domů, obřadních síní či hřbitovů. Samostatnou kapitolou je pak ozvučení na autobusová a vlaková nádraží či na stadiony. Mimo to EL-MIK poskytuje ultrazvukové čištění.

Na zkušené zaměstnance se klidně můžete obrátit i v případě, že budete potřebovat pouze poradenské služby. Více informací se dozvíte přímo na webových stránkách firmy, kde mimo jiné naleznete též reference. 

Read more

Local News